Union Olimpija 2009/10

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
vsekakor bo Krka prvak letos
grin1.gif

razen, če se ne ponovi zgodba iz Škofje Loke
hysterical-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
OWNAGE:)
https://www.youtube.com/watch?v=w1Tm0BB6WKo

tekma bo na PARTISU kmalu.

Proti Nymburku je tudi zadel trojko tik ob izteku napada (in, ce se prav spomnim, tudi cetrtine). Zanimivo je, kako je tip zdaj motiviran - najbrz je ugotovil, da igralec s statistiko sedenja celo sezono ne bo dobil nevemkaksne pogobne naslednje leto. Dva druga Amera sta se pa komaj prekladala po igriscu in sta raje spokala kufre.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Če bo še malo dodal boljši šut, bi ne bi bilo slabo ga imeti še naslednjo sezono.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Hahaha... Sm reku fotru: Ej Maribor je premagal Olimpijo, pa on: Kako, a v fuzbalu? A ni to že blo? jst: V košarki... on: A v Mb sploh majo košarkarsko dvorano... =)...

Ja, katastrofa:
MARIBOR MESSER - UNION OLIMPIJA
80:72 (15:20, 22:12, 17:16, 26:24)

Sam jst pravm: Vsaj prvenstvo bo zanimivo do konca. Časov, ko se je Olimpija monotono sprehodila do finala je zgleda konec.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Recimo od tiste place, ki jo dobijo - ce jo dobijo. Ajde nemotivirani, pa pac zmagajo z manjso razliko, ampak ravno sramote pa ni treba delati.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
A hočeš reči, da če jst delam za firmo, v kateri mi redno plačujejo in imamo v večini projekte za velika mednarodna podjetja, potem pa pač dobimo naročilo od malo manjšega provincijanlnega naročnika, naj si mislm: ma ko ih j..... , sj niso resni, so mejhni, pa si ga bom z levo roko uzeu....
Ma šef me še isti trenutek fizično brcne čez vrata, pa še kazen dobim zaradi neresnoti.

Fantje v UO dobivajo redno plačo, izgubili pa so proti ekipi, kjer morajo fantje hoditi v dodatno službo, da dobijo plačo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Ah, who cares.....dej mi povej, kako nej bojo motivirani?

LOL ? Ja [censored] no, mi tudi delamo za mizerne plače pa moramo hudičevo biti motivirani.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Ah, who cares.....dej mi povej, kako nej bojo motivirani?

lej, realno gledano nebi smela ta dva kluba sploh v isti ligi bit, potem pa zgubiš

košarka je pa še posebej tak šport, kjer ekipa, ki je boljša res težko zgubi (če je boljša za 2 razreda), se morajo prav potrudit...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Pa sej, ce nisi motiviran se ne pomen, da se ne trudis po najbolsih moceh? Sej mate prov, sam useen, men se tut ne da igrat s folkom basketa za ketere vem, da so slabsi.....ko pa z nekom k oblvada igram, se mi pa zlo da igrat....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Pa sej, ce nisi motiviran se ne pomen, da se ne trudis po najbolsih moceh? Sej mate prov, sam useen, men se tut ne da igrat s folkom basketa za ketere vem, da so slabsi.....ko pa z nekom k oblvada igram, se mi pa zlo da igrat....

ja, verjetno pa ti ne živiš od basketa? in to ne slabo...