Nevem če bi kar tako čez Zdovca. Res, da do sedaj še ni postavil nobenega mladega igralca v Olimpija (Klobučarja delno ampak še ta je bil nastavljen prej in še preden je kaj vrhunskega pokazal je šel) ampak trenutno ima od SLO mladih Sirnika in Muriča. Murič ima smolo ker na njegovem mestu krila igrata še Vrkič in Gregory. Po mojem mnenju oba rabita še kar nekaj tekem, da pokažeta svoj maximum. Predvsem Vrkič ima v sebi nekaj a je še zelo neizdelano. Predvsem mi je všeč da ne popusti. Pa ne pozabit, da je Murič prišel iz zelo povprečne SLO lige in je preskok zelo velik. Upam pa tudi, da mu bo Zdovc dal priložnost proti kakšni lažji ekipi (pa ne zadnjih 12 sekund prve četrtine ampak konkretno) v NLB ligi. Pa da vidimo kaj zna. V evropi pa mislim, da ga letos še ni realni pričakovati v kakšni vidni vlogi. Sploh če mislijo, da je vstop v drugi krog realen cilj.
Mene bolj moti Lorbek (je verjetno ata peneze obljubil), Perry in Anagonje. Od njih ni nič. Če rabijo številke nosit so mladinci primerni za to. Pa še cenejši so od američanov.
Sem pa pred časom (v časi priprav reprezentance) govoril z osebo, ki v enem od naših prvoligašev spremlja mladince in mlajše igralce. Njegovo mnenje je, da naj sedaj uživamo še v zadnjih vzdihljajih reprezentance, ker sledi ena ogromna luknja. Brata Dragič in Murič (no vsaj upam) sta premalo.