Uničevalnik dokumentov - katerega?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.452
146
63
Tega je na trgu od 20€ do 200€+ .

Kateri je OK? Dokumentov ni pretirano, npr čez dan se nabere do 10 dokumentov ( max max) , želja je pa da se malce uniči preden gre v smeti.
V čemu so sploh glavne razlike, mogoče v količini ki jo je zmožen uničit naenkrat?

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.390
1.389
113
Bistvene razlike so v količini listov, ki jih lahko na enkrat poje, če so lahko sponke za papir gor ali ne. Meni najbolj bistvena pa je izdelek, ki pride ven ko liste poje. Tisti, ki delajo rezance mi niso všeč in imam raje tiste, ki papir režejo v manjše kvadratke ali kocke. Sem nek paranoik pri teh špagetih in me zato motijo, pa tudi delovno okolje imam takšno, da ko je zrezano mora biti zrezano na male koščke. Jaz bi recimo najraje kar v peč metal neke zadeve :) Mi smo recimo imeli veliko od Pitney Bowes, ampak to je verjetno izven tvojega price ranga, pedvsem pa potreb.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.245
324
83
Če rabiš da amaterji ne morejo več prebrat bo kaka reč iz Hofer ali Lidl čisto dovolj. Za zaupne dokumente uničevat sta pa 2 standarda, en je iso, en pa nato, ampak če to rabiš si boš že prebral, pa tam 2-3x tvoje max cene se začnejo.

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
869
63
28
Ne kupuj tistega na rezance, ker praktično skupaj pade ven pa še hitro se napolni. V hoferju imajo včasih solidne ki razreže na kvadratke in se lepo vsede v koš, tako da ne rabiš tolikokrat praznit. Pa še za rezanje kartic ima zraven.

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Meni iz lidla odlično služi že 3 leta. Liste zmelje na majhne lističe katerih ni šans, da jih skup sestaviš. Ga pa imajo vsake toliko v ponudbi. Hoferjev je praktično identičen.