Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
A je tole vredno denarja, ali pogledam raje kje drugje? CD-ji niso nuja, ampak če je zraven je fino. Ga ni treba lomit in potem pometat koščkov plastike po celem stanovanju
Odvisno za kaj ga boš imel... Za mojo gorenjsko dušo je morda smiseln le, če boš papir z osebnimi podatki spuščal skozi shredder zato, da bo lahko šel v reciklažo namesto v smeti...
Uničevalnik CDjev pa je precej nepotrebna stvar, samo eno rajso naredi v aluminjasto prelakirano plast na ZGORNJI strani CDja, pa ga samo bog ne bo več prebral...
Citat: Uporabnik tony pravi:
Odvisno za kaj ga boš imel... Za mojo gorenjsko dušo je morda smiseln le, če boš papir z osebnimi podatki spuščal skozi shredder zato, da bo lahko šel v reciklažo namesto v smeti...
No, to jaz mislim. Saj sedaj nekaj ročno trgam, ampak vseeno ni najbolj pametno, da gredo taki dokumenti (podatki kreditna kartica, bančni račun, itd.) v smeti ''nepredelani''. Tako da, s tem se bom rešil te fobije
.
Citat:
Uničevalnik CDjev pa je precej nepotrebna stvar, samo eno rajso naredi v aluminjasto prelakirano plast na ZGORNJI strani CDja, pa ga samo bog ne bo več prebral...
Če imaš kak košček brus papirja, enostavno pobrusi kovinsko plast s CDja. NSA ima tehnologijo, s katero polomljene CDje sestavi nazaj, tako da to ni najboljši način, da ne omenjam nevarnosti šrapnelov.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.