Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Jup, ne nekaj takega, temveč točno to
.
gliptone je super, sam ga uporabljam že leta
glede jello-vega passija pa hitro vzemi nazaj, ker so vsi highline passiji imeli pravo usnje
enako sem imel sam, alkantaro po sredini pa sem, ko se je "nasvaljkala", kar pobril s klinco in brivsko peno - je bila kot nova
v usnju sem "doma" že od majhnega, saj je oče tapetnik po poklicu in je bil tudi prevzemalec usnja v tujini preko 20 let...
usnje je v bistvu koža - potrebno ga je negovati s produkti, poleg GLIPTONE je že nekaj prodkutov, ki so na enaki ravni, GLIPTONE "rešuje" tudi tipičen vonj po usnju in dejstvom, da površina postane "mat" in ne svetleča, kot pri ostali silikonski navlaki
ko imaš enkrat razpoko, je zadevo težko sanirati, nekateri zadevo z določenim prahom poflikajo/barvajo, v določenih primerih je potrebno zašiti nov kos
največji mojster, s katerim se poznamo že leta, je zame Aleš Šetina - določene dele preobleče na tovarniški standard in material
se pa najdejo "butci", ki na primer audija TT z oker sedeži pustijo karamboliranega na dežju, plastike z ostrimi robovi pa dajo na sedeže
potem pride do trajne poškodbe usnja, globoke udrtine, ki se jih niti s paro in mazanjem ne da odstraniti, v določenih primerih pa postane usnje trdo kot karton