Uničen kanal Curnovec ali Natura2000 kaj je že to?

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Bravo, čestitam!

Barje mi je zelo pri srcu, sem ga veliko prehodil v vseh možnih letnih časih in videl razne neumnosti, ki se tam dogajajo. Enkrat se je po njem gonila horda vsaj 10 offroad motoristov. Pol me pa najde en kmet in me hoče prefukat, ker je mislil, da sem z njimi
confused-1.gif

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
da še jst mal apdejtam...po zadnjih podatkih je voda iz reke Curnovec prestopila bregove...v nevarnosti so 2 želvi in 3 pupki...

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
Kmetije na tem delu obstajajo zato, ker so po letu 1900 talali ozemlja na marostu zastonj, pogoj pa je bil da ljudje tam kmetujejo
hysterical-1.gif
, pač fora takratne oblasti...

Vse ceste na marostu so ročno nasute in so zato tako ozke + vse jarke so na roke skopali zaradi vode...ampak zemlja pol kurca ni vredna...

Naj se gre danes nekdo zapeljat čez Črno vas proti Podpeči... tam bi lahko gojili riž
evil.gif
, ker je vse popravljeno, tega ne reši noben kanal, pa naj Kaja123456 kar trdi drugače

hvala ti , res se prijetno nasmejim ob tvojih postih
hysterical-1.gif

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
kaja, zakaj me ignoriraš zdej? uničla si mi dan, s pupki ali brez
shocked-1.gif

oprosti, mam bl malo časa...pri prijateljici je zalilo klet, pa poskušamo rešiti, kar se rešiti da... še dobro, da so padavine ponehale, seveda pa v mislih sočustvujem z pupki...

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
kako pa da niste kanala skopal? So bagri glih začiteno območje uničeval?

lih debatiramo...domačini pravijo, da bi bilo še huje, samo na srečo so vsaj Curnovec očistili....

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Zato ker so hoteli da bo Slovenija največja pridelovalka riža v EU
bonk.gif

Ja, take daljnovidneže bi rabil cesar Franc Jožef ...
hysterical-1.gif

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
da še jst mal apdejtam...po zadnjih podatkih je voda iz reke Curnovec prestopila bregove...v nevarnosti so 2 želvi in 3 pupki...
a zdaj je pa kar reka in ne več smrdljiva kloaka,prestopila je pa za cca 4-6 m na vsaki strani brega oz. ni dosegla niti njiv...btw,veliko huje je v posočju,idrijskem in vipavskem,pa tam ni nikjer nobenega morosta...
kar se tiče kmetovanja,jaz zagovarjam nemški model....če hoče kmet v nemčiji priti do raznih subvencij in/ali odškodnin zaradi vremenskih ujm,se mora obrniti na pristojno službo,ki mu na podlagi klimatskih razmer in vrste zemlje določi vrste,ki jih lahko goji,vkolikor ne upošteva nasveta,ne dobi ničesar

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
dej ti kaja še enkrat preberi kaj sem napisal... sej si funkcionalno pismena?

sem prebrala še dvakrat, pa ne razumem, se bojim, da bi morala bit funkcionalno nepismena...bi blo lažje
bonk.gif

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
KSZ
Zgleda solidno za kakšno cross ali enduro progo...

sej so enkrat neki sanjal o progi za formulo, sam se zarad pa(u)pkov ni izšlo
hysterical-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.893
113
v lokalni ostariji
no kaja ti bom prevedel:

če misliš da so s tem, da so tale habitat uničili rešili kmetijstvo se hudičev motiš...

ok?

in ne flancaj o kmetijstvu ker pojma nimaš...

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
no kaja ti bom prevedel:

če misliš da so s tem, da so tale habitat uničili rešili kmetijstvo se hudičev motiš...

ok?

in ne flancaj o kmetijstvu ker pojma nimaš...

no kje pa sem napisala, da bo uničenje tega habitata, rešilo kmetijstvo
sprasujem se.gif

o.k. prepuščam flancanje o kmetijstvu, tebi...
evil.gif