Umrl kapetan Espanyola

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
To da ti doping pol k. koristi če že nisi vrhunsko pripravljen itd, je itak vsem jasno. Je samo tisti dodatni +, da prideš ven iz povprečja. To je v tej temi mislma da itak vsem jasno.

Drugače pa če ostanemo pr fuzbalu, napad ni vse
smirk-1.gif
Sigurno ti doping to pripravljenost ob tapravem treningu dvigne na višji nivo, v duelih ti pa moč še kako prav pride. Nekateri pač pridejo do te ravni samo z treningom, drugi jemljejo poleg vseh dodatkov pa še nedovoljene.

Kar se mene tiče me to ne preseneča, v vrhunskem športu sam z makaroni in dovoljenimi dodatki k prehrani zelo težko uspeš, seveda če nisi lih rojen "talent". V primeru fuzbala, tehnično nadarjen ali pa odlične fizične predpozicije dane s strani narave.

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Z nekim povprečnim treningom, ki ga imajo nogometaši sigurno lahko po določenem času brez težav lavfaš 90 minut.

Seveda lahko.

Je pa razlika ali bos pretekel 3 ali 12 km.
smirk-1.gif

Pa cisto iz firbca - si se ti kdaj s kaksnim sportom ukvarjal na vsaj malo zahtevnejsi ravni?

lp

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Lepa
grin1.gif
+ teh 10km v 90 min ni lagano trimčkanje ampak veliko kratkih šprintov itd kar te še kako zjb če nisi top pripravljen.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Nikoli se nisem ukvarjal resno s športom na višnji ravni, ampak sem prepričan, da z dopingom ne bi naredil 9 kilometrov več kot sicer.
wink-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Sej to ni poanta, ob enakem vrhunskem treningu, bi pa lahko precej bolja gresivno in hitreje pretekel teh 9 km
smirk-1.gif
Oz lahko rečeva drugače, enga Cooperja bi sigurno hitreje pretekel. V vsakem primeru si na "višjem" nivoju.

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Danes ali včeraj je na treningu francoske repke skupaj padel napadalec Lyona Bafetimbi Gomis..... sicer je hitro prišel k sebi, ampak izgledalo pa je grozno.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ne ve se še zakaj, izgleda pa ima neke malo resnejše probleme, ker bi naj bilo to drugič že v zadnjem tednu, oziroma tretjič od začetka sezone.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Mislim, da je enkrat že imel nek problem okoli dopinga, takrat so uspešno rešili...
cool-1.gif