Umrl je Miran Trontelj

erikson

Guru
25. avg 2007
22.766
6.545
113
miran_trontelj.jpg

roza.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Faca je bil, ja. Ko je še s kredo mel narisane ciklone
smile-1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Faca je bil, ja. Ko je še s kredo mel narisane ciklone
smile-1.gif

Res je bil faca in prava legenda.

Posrečen je bil njegov izgovor, kadar je za 100% falil napoved. Naslednji dan se je izmazal s: "Hehe, vreme nas je spet malce presenetilo ..."
grin1.gif

Naj mu bo lahka ...
roza.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.433
7.545
113
Tip je bil tezek. Vec je o politiki govoril kot o vremenu. Vsaj v zadnjih letih, ko se je reaktiviral. Sicer pa naj mu bo rahla zemlja.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Tip je bil tezek. Vec je o politiki govoril kot o vremenu. Vsaj v zadnjih letih, ko se je reaktiviral. Sicer pa naj mu bo rahla zemlja.
To pa res, včasih bi ga sesu, tak je bil tečn,...benti, js hočem vreme videt, ne pa njegove osebne poglede na politiko in druga dogajanja,.........zadaj pa kup mladih, sposobnejših in gledljivejših, ki bi prekleto bolj rabili tist honorar, kot on.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.170
7.903
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
To pa res, včasih bi ga sesu, tak je bil tečn,...benti, js hočem vreme videt, ne pa njegove osebne poglede na politiko in druga dogajanja,.........zadaj pa kup mladih, sposobnejših in gledljivejših, ki bi prekleto bolj rabili tist honorar, kot on.

Se zelo strinjam! Mi je šel precej na banano.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.170
7.903
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Bohinjci so ga nekoč lovili, ko so ga ujeli krast krompir po njivah
evil.gif

To sem slišal tudi jaz, ker so se ljudje v mojem koncu o tem pogovarjali. Baje da je tip imel vikend nekje v bohinjskem koncu.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.739
110
63
Rak je zoprna reč. Bil je strokovnjak na svojem področju, na TV je res na koncu bilo manj vremena in več politike ampak ostal bo v spominu lepem spominu. Sožalje svojcem.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Trontelj ni bil glih od včeraj, ko se ga v glavnem spomnemo le iz POP-TV.
Svoj renome si je že prej ustvaril na nacionalki. Popovci so ga le izrabili in poneumljali v svojem slogu.