Umrl je Miloš Kovačič nekdanji direktor Krke

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:kakšen "novi rod" kakšen "vsi podjetniki pobiti" "izgnani"... ah pepe pepe..
1. Tečen si s tem primitivnim nivojem komunikacije.
2. Naštej 10 večjih slovenskih podjetij leta 1939 in povej, kje so bili njihovi lastniki leta 1950 in če so bili še lastniki teh podjetij.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
pepe primitiven si ti, s svojimi trditvami da so bili "vsi pobiti" "izgnani"...
žalostno da namesto primitivnih trditev ne najdeš dobre besede za človeka, ki je iz 200 zaposlenih povečal podjetje na 5000 in uspel postaviti steber dolenjskega gospodarstva. samo zato ker je bil komunajzer (kot vi primitivci radi rečete).

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:kakšen "novi rod" kakšen "vsi podjetniki pobiti" "izgnani"... ah pepe pepe..
1. Tečen si s tem primitivnim nivojem komunikacije.
2. Naštej 10 večjih slovenskih podjetij leta 1939 in povej, kje so bili njihovi lastniki leta 1950 in če so bili še lastniki teh podjetij.

Svoje firme so zgradili na nesreči in izkoriščanju drugih. Je bilo kar prav, da se je nacionaliziralo.

Kot bo prav, ko se jih bo novodobnim lopovom. Mislim, da bi se dalo tudi že danes izračunat iz bilanc.... kakšni so dobički, kolk gre v plače, koliko gre v davke, itd itd.... pa če bi jih primerjali npr. z avstrijo se komot vidi, da so ljudje premalo plačani. Torej je edino prav, da država zaseže firmo in poskrbi za izkoriščane ljudi.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Kje nisem našel dobre besede? Si prebral celo temo? Sem jasno napisal, da je bil pravi na pravem mestu in da je v danih okoliščinah znal potegniti maksimum. Prav tako, da je bil očitno zelo delaven. In nisem napisal, da bi tisti, ki se zato delo niso mogli potegovati, ker jih je nekdo skrajšal za glavo ali izgnal, naredili več in bolj, ker tega preprosto ne moremo vedeti.
Ker pa sem komentiral jtfc, da so vsi današnji podjetniki zanič, kar seveda še zdaleč ni res, temveč nas je butast zgodovinski razvoj dogodkov potisnil v čase primarne akumulacije kapitala, si se čutil strašno dolžnega v svojem primitivizmu, da nekaj napišeš.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
kaj bi bilo če nebi bilo je neumno in primitivno razmišljanje! v gnoj so nas porinili tud "zaslužni osamosvojitelji" (in to ne izključno iz F21)....

patriot najbrž je kar nekaj žensk zajokalo...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ramiza S.?
confused-1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pojdimo nazaj na temo-Rebeka je potočila kako solzo?

Pa Ramiza?

Kaj je bilo res z Rebeko? Naokoli se je marsikaj pisalo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
To osebo poznam, je pa res,d a je že vsaj5 let nisem srečal, ne vem pa, zakaj bi jo videl v Mb (sem iz Lj), pa ne vem, zakaj jo vlečeš v temo oziroma mislim, da vem
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Al je tolk tega, da se mi ne da pisat.

Pa še nevarno je. Nekaj časa nazaj je enmu grozila, da mu bo odtrgala jajca.
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Okej, očitno si mislil MB kot avto, ampak še vedno mi ni jasno, kaj točno bi rad povedal. zanimalo me je zgolj, če imaš v mislih isto osebo kot jaz.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Intervju v Playboyu

Citat:
Kovačič: Ja, sem in tja govorijo, da se lepijo name predvsem take Rebeke Dremelj (ena najbolj dejavnih misic Slovenije, izbrana leta 2002, op. p.). Sem preveč občutljiv na take ženske, prepoznam jih in prekinem stike z njimi … Nimam rad takih ... Če bo ženska kaj hotela od mene, bo morala ona dati za to denar, haha!

Jaz to razumem, kot da se mu je Rebeka ponujala za denar, on pa jo ni hotel.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.653
113
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Intervju v Playboyu

Citat:
Kovačič: Ja, sem in tja govorijo, da se lepijo name predvsem take Rebeke Dremelj (ena najbolj dejavnih misic Slovenije, izbrana leta 2002, op. p.). Sem preveč občutljiv na take ženske, prepoznam jih in prekinem stike z njimi … Nimam rad takih ... Če bo ženska kaj hotela od mene, bo morala ona dati za to denar, haha!

Jaz to razumem, kot da se mu je Rebeka ponujala za denar, on pa jo ni hotel.

Prej bi ga lahko kaj zmedlo ker bi moral placat....to gre ja zastonj...kot bonus ob poslu...