Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Ustavi se v MB na Tržaški na črpalki in potem povej, če te je kdo kaj vprašal ali ti očisti šipo ali ne.
Če imaš srečo, da pride takrat, ko si zraven avta mu še lahko rečeš ne, ampak povečini se spravi na šipo, ko greš plačat in ko prideš ven vidiš kako maže po šipi in še čakat ga potem moraš, preden se lahko odpelješ naprej.
Kot je že nekdo omenil v tej temi, ko imaš zares umazano šipo ni nikogar blizu, ko je šipa čista, takrat pa bi skakali okrog avta.
Se skoraj ne bi strinjal ... Vedno, ko imam umazan avto, grem prvo tankat, če je tam kaka študentka, mi jo zbriše, pol pa še grem v avtopralnico, da celega umijem.
Včasih se zgodi, da ko se pripeljem na pumpo, kakšna glih puca drug avto, pa če pride kakšen šminker ali nekdo v novejšem mercedezu ali bmwju, potem logično, da do tebe ne bo hotela priti nobena, ker tam, če bo dobila, bo dobila lahko kar nekaj evrov.
Če pa so sami taki avti tam 10+ let, pol pa itak da tam čakajo pa gledajo kdaj se bo kakšen tip pripeljal.
Nisem glih lep, pa grd tudi ne, ampak vseeno se mi zdi, da še mi je do zdaj vsaka šipo spucala, če tudi je imela tisti cajt na pumpi precej avtov, razen tistih dveh primerov - šminkerji pa bogataši. Če spuca, spuca, če ne pa vklopim "vodomet" pa brisalce in je to to.
Ali pa en zanimiv primer iz lanskega leta ... vedno hodim na en in isti tankštel, pa je tam bila ena huda mačka oz. študentka ... vsakič, ko sem prišel tankat, mi je spucala prednjo pa zadnjo okno, če je mela čas pa še vse stranske, pa se nekej smejala pa tu pa tam kako besedo ali dve rekla .. pridem enkrat z našo, pol pa se mi cela tečna skozi vrata zadere, če bom napolnil danes ta jajca ali ne ... pa je študentka očitno preštimala, da je moja diklina ... od takrat mi več nikoli ni pucala .. nikoli sem ji nič ne naredil, še vsakič je dobila evro, še "lovil" sem jo pri drugih avtih, ko sem plačal pa šel nazaj proti avtu, da ji dam evro.
Mimo grede popotnik, naslednjič hodi na tankštele, kjer so študentke, ne pa študenti.
Takim jaz rečem da mam zadosti čisto šipo, pa magari je cela vsrana.