Koliko bi pa moral študent zaslužit recimo na uro?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vau, celo 2 kuni si dal, si pa res radodaren, matr če si se že silil, bi dal lahko vsaj 10 ali 20 kun.
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
No, meni se smejčkajo pa me gledajo , že ko grem po mestu, za to mi ni treba plačevat.
Vzameš pvc rokavičko prejCitat:
Uporabnik stop pravi:
Ja preverjanje tlaka na pnevmatikah bi bila dobra ideja .... ponavadi si vedno zamažem roke ko šraufam ventilčke in snemam ratkape.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
napitnino? medtem, ko je min placa okoli 3eur na uro? in minimalca oz. manj pri nas prejema priblizno 35% delovnega ljudstva? zakaj ze? naj se gredo studentje in brezposelni kaksne delovne brigade in ceste popravljat ali kaj druzbeno koristnega, ce smo ze pri tem. najlazje je spilat igrice na telefonu in vsake pol ure eno sipo spucat.zadnjic je en student govoril po radiu, da on zasluzi min 5 eur na uro, babnice pa vec. preracunano je to zelo dobra postavka... glede na to, da zivijo v mama hotelih in ne rabis niti postevanke znati.
Pa ni to delo na črno?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja, v bistvu zadeva nima nobene veze s storitvijo na črpali, ampak gre za čiste parazitke
Podobno kot npr. kje po čudnih državah pri rdeči luči, ko si cigoti vsipajo na šipo.
Tu je pač mladenka v v dresu firme, edina razlika.
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Sicer pa je tu tudi dokaz, če malo grem iz teme:
Citat:
Ti se vsaj trudijo in ne visijo na mamičini sisi in fotrovem hrbtu
Res , če bi pred leti naredili revolucijo zaradi nelojalne konkurence študentskega dela, bi danes bil minimalc veliko višji, to je čist res.Citat:
Folk ki dela za minimalc, pa očitno ni bil tako samoiniciativen
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa veš da jo maznem, da mi na spoliran avto vrže gor tisto gobo s peskom in še kje kakšen ris naredi.