Umivanje šip na črpalkah

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Vem, da je težko zaslužiti študentkam, samo da pa imajo praviloma takšne, ki ne razmišljajo pa je tudi svojevrsten problem.
Vprašanje je, kako izbirajo
evil.gif

Že 2x pridem z avtom, ki je v nulo spucan na pumpo pa se mi hoče sprve vsipat na sprednjo šipo.

"Nagnal" obakrat, če ne vidi, da je čist v nulo (avto se je šajnal).

Itak pa samo opere prvo šipo, za zadnjo moraš prosit
smile-1.gif

So nadležne,a ne?

B81

22. jul 2007
37.760
11.031
113
Niti ne. Če imaš spucan avto, pač pokliči in daj evro dva v roko in povej da naj ne umiva...recimo nekak tako.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Nekako tako ja.

Ne pa se delat pomembnega s cisto sipo ( ter brez custvene inteligence).

avtorju: boli nas kita ce teb gre 15 letna smrkla na ku*ac k zasluz mal dnarja med pocitnicami. Pa jih vsi vidmo vsako poletje na bencinskih, res ti more bit najmanj dolgcajt ce ne kej druzga, da take sekas.

B81

22. jul 2007
37.760
11.031
113
Če ji ne bo noben nič dal, ne bo nič imela. In ničesar kupila
smile-1.gif

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
A te pomivalci/ke šip imajo kakšno urno postavko na pumpah + napitnine ali delajo "zastonj" in zaslužijo samo z napitninami?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Super pravi:
A te pomivalci/ke šip imajo kakšno urno postavko na pumpah + napitnine ali delajo "zastonj" in zaslužijo samo z napitninami?
Kolegica, ki je delala na OMV je imela urno postavko, ampak neko smešno nizko. Verjetno zaradi kakšne inšpekcije, pa to ...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
samo napitnine.

če bi jz imel črpalko bi mi morali plačat da lahko tam šiše pomivajo. kot rumuni, ki tiste vsiljive berače okoli vozijo.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Kolegica, ki je delala na OMV je imela urno postavko, ampak neko smešno nizko. Verjetno zaradi kakšne inšpekcije, pa to ...

To je očitno bila dobra volja šefa pumpe, ker, ko sem še jaz delal na OMV niso študentke dobivale ničesar razen napitnine.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.299
7.058
113
Pa si lahko zaposlen tako, da delas zastonj, oz da je tvoja placa samo napitnina?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@Matej

Tebi je vročina kam vdarila?

Za to, da nič ne naredi bi ji dajal dnar, pa saj nisi resen.

Prvo naj vpraša če šipo očisti ne pa da se kar zažene.

Na OMV ob Ptujski cesti pride prvo do tebe in te vpraša, če bi rad da ti očisti šipo in šele nato jo gre čistit in ščisti ti vse šipe ne samo sprednje.

Na Petrolu pa se zaganjajo kot muhe na ..... in še to samo sprednjo šipo očistijo tako, da točno vidiš kje je brisalec vlekel.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
He he se spomnim svojih cajtov ko sem pomival šipe to je bilo denarja.
Takrat so bile pe marke in šilingi in tolarji... ure nisem imel samo napitnine in če sem bil priden sem dobil več kot šef
cool-1.gif
vem, da sem nekaj zapravil za traparije nekaj je pa šlo za šolske zvezke al kaj že
Ampak kot gledam sedaj so vsi nekam ehhhh ne ljubi se mi... sem rajš na mobitelu... komaj se stegne

stop

Majstr
5. sep 2007
3.205
399
83
Las Vegas
evo se je tudi meni vsilil študent( raje bi videl študentko)
evil.gif
pri Hrčkih. Avto je bil spucan v nulo. Sem mu stisnil 2 kuni. Me zanima če mi bo sedaj ko se bom vračal kdo spucal to mastno sranje od figovcev dol z šipe.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Njemu 2 kune, tebi pa 2 lipi v pušco.

Zalimani so pa res, sem lani tankal in se je spravla na skoraj čisto šipo, čez dva dni, ko sem imel pa na šipi ves prekmurski mrčes, se je pa samo sprehodila mimo, sem rajši sam zribal. Sem ji zgleda premal dal, pa šipa je bila res grozna
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Čaki mal, saj ti nimaš avta, temveč gajbo
evil.gif

nisem bil z gajbo oz kerega misliš? ni važno s katerim, ampak vajenec bi pa moral malo bit pri stvari

kake gume napumpat, vodo dolit itd...

stop

Majstr
5. sep 2007
3.205
399
83
Las Vegas
ja očitno je na sosednjem tankališču zaključil nato pa pok na mojo šipo
cry12bpy.gif
. Bom videl sedaj če se mi bo kdo zagnal v čiščenje smole od figovca.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.205
399
83
Las Vegas
Ja preverjanje tlaka na pnevmatikah bi bila dobra ideja .... ponavadi si vedno zamažem roke ko šraufam ventilčke in snemam ratkape.