Umazani triki na zmenku

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
hysterical-1.gif
@ spiderman

ne me jebat
hysterical-1.gif

evo, talam zvezdice
grin1.gif

edit: ne morn, si ze dobo 5* ocitno enkrat
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
ksz
LOOOOL Malcom :D

Ima kdo tukaj za nalimati na isti način fore, bruhajoči zmaj ipd? 1x vem da sem to bral in se smejal, zdaj pa ne najdem. Hvala

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Evo, sn najdo, pa si prečitaj spet.
smile-1.gif

------------------------------------------------
POLŽAJI!!!

Oslovski udarec:
Seksaš z deklico v kužku (doggie stajl). Tik preden
ti pride, ji porineš curaka v rit in jo potem močno udariš po glavi.
Baje je občutek nekaj neverjetnega, vendar moraš
pri pravilni izvedbi deklico udariti do nezavesti, tako da pri tem
močno stisne svojo ritko.

Leteča kamela:
Eden od najbolj priljubljenih položajev. Ona leži na hrbtu, moški
je na kolenih in jo poriva. Z rokami se odrineš od podlage in
poskusiš ujeti ravnotežje. Če ti uspe ujeti ravnotežje si v celoti v zraku.
Nato pričneš zamahovati z rokami in se dreti kot povožen kojot.
Zelo stilski položaj.

Pes v bani:
To je položaj, pri katerem deklico porivaš v rit, in pri tem poskusiš
stlačiti notri še jajca. Izredno zahteven položaj, ki ima tako ime zato, ker ga je tako težko izvesti, kot okopati psa v banji.

Podivjan konj:
Zelo klasičen akt. Začneš tako, da deklico porivaš v kužku (dogi). Ko
prične dama zares uživati, jo čim trdneje zgrabiš za boke ali joške
in jo ozmerjaš z debelo neumno prasico. Po vsej verjetnosti
bo poskusila pobegniti. Ko poskuša pobegniti, se ti počutiš
kot da bi jahal podivjanega konja.

Umazani Sančez oz. Hitler:
Ko porivata v kužku (dogi), vtakneš svoj prst v njeno ritko,
in ji ga potegneš po njeni zgornji ustnici, tako da naredi tanko
rjavo sled. Deklica sedaj izgleda kot Umazani Sančez oz. Hitler.
Po tem aktu je idealno izvesti še podivjanega konja.

Afterburner :
Seksaš v misijonarskem položaju ali kužku. Preden ti pride
močno prdneš in hitro prižgeš izpuh v vžigalnikom. Dodatna
sila, ki se ob tem sprosti naj bi omogočila za 2-3 cm globjo penetracijo.

Jezni zmaj:
Ko ti ga deklica fafa naj ti pride v njena usta. Tik preden pogoltne
jo udari po zadnji strani glave, tako da bo spermo brizgnila skozi nos.
Pri tem dejanju naj bi bila podobna jeznemu zmaju, ki bruha ogenj skozi nosnice.

Presenečenje Božička oz. Dedka Mraza:
Sediš na postelji, deklica sedi v tvojem naročju, obrnjena proti tebi in seksata. Nežno jo objemi in ji zašepetaj na uho, da imaš presenečenje zanjo. Nato hitro izvleci tiča iz njena muce in ji ga zabij v ritko. Hitro jo zagrabi za joške in se zaderi: HO HO HO Dedek Mraz je tu.
-------------------------------------------------

Za zmirom vaš, Batate

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Donkey puncha oz. oslovskega udarca rajši ne izvajati, ker lahko punci vrat zlomte.

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
uuufff...tole je pa topic k bi tut men prov pršu. stvar je taka, da sva šla s punco prejšni mesec po skoraj 3 letih narazen. Mislim, da sva se drug drugega naveličala in da se nebi obneslo. No sedaj pa imam v očeh eno fuuuuull kjut bejbiko. Že k sm bil s svojo prejšno sm jo opazu in mi je bila vizualno simpatična. No zdaj sem jo našel na facebooku in mi je nekako ratal da sva stopila v kontakt. Zvedu sm v kateri kafani dela in seceda sem moral kmalu na obisk v tisto kafano. No ko sem prišel tja (pa še en kolega) se mi je nasmehnila. Potem smo imeli malo debate...itak je več ali manj govoril kolega, ker sem bil sam čisto nervozen (kot v filmu ko pride model do punce pa ne more izgovoriti besede). Stvar je nekako napeljala, da je vedela zakaj sva tam (vsaj normalna ženska bi vedela). Po tem obisku sem zvohal njeno številko (preko najdi.si
smile-1.gif
. No predlagajte mi naslednji korak. Ali ji naj pošljem sms s kakšnim povabilom ali počakam do vikenda in jo obiščem v kafani?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
itak je več ali manj govoril kolega, ker sem bil sam čisto nervozen (kot v filmu ko pride model do punce pa ne more izgovoriti besede).

Jao, jao!
stupid-1.gif

Citat:
Stvar je nekako napeljala, da je vedela zakaj sva tam

Ji je kolega po ovinkih povedal, da si jo noro želiš? Da ne boš potem jezen, ko boš videl njega hoditi tam na pijačo.
grims-1.gif

Citat:
Po tem obisku sem zvohal njeno številko (preko najdi.si ) in sem ji pisal.

Presneto, zakaj ravno sms? To delajo 13, 14-letniki.
bonk.gif

Citat:
pa tudi zavrnitve me je strah.

Tega se probaj znebiti!

Citat:
Moja želja jo da jo počasi spoznam in jo ob tem tudi pecam....da se ne bom zajebu pa me bo pol vidla sm kot prjatla, katerga noče zgubit . No predlagajte mi naslednji korak. Ali ji naj pošljem sms s kakšnim povabilom ali počakam do vikenda in jo obiščem v kafani?

Pomoje, da se bo zgodilo ravno to, česar te je strah. Ker boš že pristopil do nje kot sramežljiv kuža. Še enkrat, pusti te smse in jo obišči v kafiču, pa obvezno sam! Ko boš sedel za šankom in poskušal navezati komunikacijo, boš najbolje vedel, pri čem si, ali te "šljivi", ali ne preveč. Samo prehitro pa tudi ni treba obupat!
wink-1.gif

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
evo tak odgovor sm isku, ker se res počutm k zgublen cuck xD...bom uletu v soboto v kafano, pa prebil začetni led pol bomo pa vidl kaj bo nanesl. hvala 5*

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
Ona hodi še v srednjo šolo in dela kot študentka v kafani čez vikend. Nočem pa izpasti kot največji zalezovalec in jo čakati pred šolo več ur, ker ne vem kdaj konča, da jo vprašam kako je in da malo podebatirava. Jutri odpade! Pa da ne bo kdo mislil da sem pedofil....ker sem še mlad...kar poglejte kaj vozim :D

Nazadnje urejeno:

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
No sedaj pa mi ti povej kaj je narobe če hodi v SŠ in dela čez vikend. Je zadnji letnik, čez vikend ima dopoldan čas, pa še mamice ni treba prosit za denar. Koliko sem jaz brihten se te pa niti ne tiče niti ne veš in niti ne boš vedel.