Umazani triki na zmenku

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ti si neki zajebu ker nisi porocen zdej
smile-1.gif
))

malcom, vse to bom probal, upam da dejt tega ne bere
evil.gif

Če pa bere, boš pač napisal kak post v mojem duhu.
evil.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Eni greste na zmenke bolj pripravljeni, kot Američani v vojno.

Vse je v organizaciji. Itak negrem (nisem šel) na zmenek nepripravljen, če sem pa dogovorjen
z totalno desetko! In to ni mišljeno da dejtam same top modele, to je mišljeno da mi more bit punca všeč za
10. Al vi grete z grdaušo na zmenek?

Itak da moraš bit pripravljen. Pol pa reči na zmenku; eh nisem se nič pripravljal za ta zmenek, kr tak spontano
sem šel s tabo ven, bo kaj bo, po domače se to čuje; boli me qrac če sem ti všeč al ne... Moreš prit čist, popeglan,
da lepo dišiš, frizura v nulo, gledaš da maš vsaj napol čist avto, da nebo mela filinga da si prašič...

Al jo ti pobereš z delavskim kombijem v ibercugu?
confused-1.gif

Seveda se je treba za zmenek pripravit, meni vzame vsaj eno uro. (je vzelo)

Valda da se umiješ in nadišaviš. Ne bom pa je zato nekam povabil, za kar mam že izdelan plan kako pa kaj in zraven srebov coca-colo. Če bi bil jest ženska, bi ti slamco v rit zabil če bi mi med filmov srebov coca-colo.

Ker sam še nisem imel avta, sem šel na 2 zmenek z bivšo v kino s fotrovim kombijem v katerem se je malo prej pelala čebula. In ja je smrdelo v njem po čebuli.
grin1.gif
Pa me ni dala na čevel ampak sva bla potem skupej 4 leta. Če bo hotla bit stabo bo v vsakem primeru, pa ne rabiš nobenih testov izvajat na njej.

Aja pa še neki. V kino na prvi zmenek hodjo osnovnošolci.
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Ne bi, ker je blo dost. Ampak se še sam nasmejim na tole. Pa še delala se je da nič ne voha. Jo morm prov poklicat pa jo vprašat če se spomne.
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Torej nisi niti rekel z vljudnosti; "Ej sorry, nimam avta, nisem pa vedel da je foter cebulo fural, upam da ni fejst narobe,
ampak res nisem hotel zajebat zmenka... ??

To je neodkritost...

Jaz se vedno (sem se) opravičim v smislu; Ej sori da mam vsran avto noter in zunaj, ampak res ni blo časa za čiščenje...

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Zanimiva tema, hehe, fina za čas tratit. Sicer so te analize brezveze, in je kot na razgovoru za službo - lahko ful zajebeš, pa bi bilo lahko dobro, lahko je pa dobro tokrat, pa je naprej katastrofa. Samo delali smo jih (jih delamo) pa vsi.
evil.gif

En ženski odziv na zgornjo konkretno situacijo:

Ključi: Neorganiziran je (pozabu zaklent avto?!?) in pozabljiv (načeloma moški v kino ne gre s torbo za laptop oz. športno opremo, orjaške torbe torej nosim jaz, ne on
grin1.gif
- kje je potem zgubil ključe?). Ni hud minus, ni plus.
Če bi se dalo, bi počakala pred avtom, ker je avto osebna stvar in mi ni noter sama za sedet.
Odziv bi bil odvisen od moje zainteresiranosti.
Sploh bi pa prišla s svojim avtom (če mi bo dejt čist mim, se mi ni treba še z njim vozit nekam in se postavljat v situacijo, da se moram nekoga otepat
uf-1.gif
).

Plačevanje: prvo stvar načeloma plača on. Drugo jaz. Pri prvi niti ne grabim za denarnico, ker bom že prišla na svoj delež. Naslednji račun mi je treba "izpulit iz rok". Če je pa dejt neuspešen, in ni drugega računa, se pa ne sekiram, če je nekdo 5€ vame vložil kot nepovratna sredstva.

Kokice ter pijača: sem kokice-hater, ker smrdijo + slišno hrustajo. Povem takoj in zadost naglas (da smrdijo). Če bi jih moj dejt vseen hotel imet, bi to raumela kot egoizem. Coca cola - srkanje je nekulturno. Ni hujšega kot ljudje, ki cel film vztrajno prilagajajo slamico nivoju pijače -> poSRRRKajo celo pijačo.
grims-1.gif

Lakota: če mi je plačan kino, bom plačala hrano. Itak. Tudi če stane malo več
smile-1.gif

Odhod: kot že rečeno, sem s svojim avtom.
Zaželjeno je, da se me pospremi do avta, brez, da bi za to extra prosila. Stvar vljudnosti.
Če se obrne na petah in gre v svojo smer, očitno ni zanimanja.
Drugače pa, taktika pri poslavljanju - "Nebodi predolg, maksimalno 3-5
sekund, če si ga ti začel, ga moreš ti končat" - to mi je pa všeč.

Na prvem dejtu se tudi ne dogovarjam že za naslednjega, razen če gre za nek zelo specifičen dogodek, ki je obema wow. Ker lahko izpade "I'm desperate".

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Na zmenku nimam trikov. Komu se jih da najprej zamislit, potem pa še izvest? Come on, bodi kar si, js pravim.
zmaga.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
draga moja, a to pa ni egoizem če ti zahtevaš da on ne je kokic?
bonk.gif

Alo! Če njej smrdijo!
crazy1.gif

Še zanalašč si kupm kokice da vidm kok je "tolerantna".
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
nevem kako lahko nekateri drugim ukazujejo kaj lahko in česa ne. nej je kar mu/ji paše. isto je pri čebuli. nevem kaj je tako groznega, če druga oseba je čebulo isti dan oz pred, med ali po zmenku.
confused-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
rainbow, to je
bonk.gif

take zenske skoz jamrajo zakaj so samske pa kak so vsi tipi butasti in ze cakajo novo stevilko cosmopolitana, da zvejo nove nasvete; 10 novih nasvetov, kako na prvem zmenku
bonk.gif

vse to je FEJK in ne funkcionira v RL in normalnem odnosu, mogoce lahko zahaklas samo kakega butastega kretena, oz. taksnega ki bi naredu vse da te cimprej nategne in pobegne
smile-1.gif

potem pa jok in na drevo
smirk-1.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
@Don: ne zahtevam, da jih ne je, če mu je zares ful do njih, naj jih. Ni mi pa neki plus za vzdušje, samo zarad tega ne bi užaljeno odkorakala, hehe. Sam smrdijo mi zares (in to (z)vedo vsi, ki hodijo z mano v kino).
Je pa verjetno res egoistično pričakovanje, da bo po moje, tu ti dam prav.

@MalcomX: Imaš prav. Verjetno nobenih testov nisem dobro zvozila, sama mam pa ziher prezahtevne:)

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Bom postavila zraven ogledala, naredila analizo in sporočila podobnost s postrvijo.

@ all: kaj vas je pa zdej tako hudo zmotilo?