Spučeš al zglancaš? Razlika!!!mislim katere primerjave. Orodje pač moraš spucat, da lahko naslednji dan, ali teden ali mesec, normalno z njim delaš. Kurca si tud spučeš po uporabi. Nekak vsaj.
Spučeš al zglancaš? Razlika!!!mislim katere primerjave. Orodje pač moraš spucat, da lahko naslednji dan, ali teden ali mesec, normalno z njim delaš. Kurca si tud spučeš po uporabi. Nekak vsaj.
zdrava pamet kolega. Prav bi bilo da ga zglancas, ker potem bo dolgo delalo, a ce ga spuceš bo povsem dovolSpučeš al zglancaš? Razlika!!!
Če prav tip da ima z avtom odnosma govori se o nekem normalnem vzdrževanju ne pa da poliraš 2x na sezono ter v primeru dežja ne greš na cesto.
nekateri bi radi iz riti privlekli argumente samo da je kontra
Kaj bo dolgo delalo, zglancana štemarca? Čist nič dlje kot vzdrževana nezglancana. Spodnja hidravlika se pa umiva ne glancazdrava pamet kolega. Prav bi bilo da ga zglancas, ker potem bo dolgo delalo, a ce ga spuceš bo povsem dovol
Kurca si tud spučeš po uporabi. Nekak vsaj.
očitno nisi zastopil kaj sem napisal.Če prav tip da ima z avtom odnos
Vsak človek na tem svetu ima kup sebi lastnih "motenj", samo dovolj dolgo ga moraš opazovat. Kdo pa sploh določa kaj je motnja in kaj ne in kaj ima kogarkoli to za brigat, dokler človek porablja svoj denar za svoje stvari?
Ali sem bolnik, ker imam čist avto in mu namenim 2 ure mesečno?
Jaz pa takole perem avto:
Pravilni način pranja avtomobila
Je to po standardu umazancev? Ali sem bolnik, ker imam čist avto in mu namenim 2 ure mesečno?