Očitno je veliko AAG-jevcev tudi na Alterju, sploh glede na zgornji citat.Citat:
VIR
Primernejše bi bile druge lokacije AAG je predlagal nekaj drugih lokacij, kot so Kidričevo, območje nekdanje Metalne in Tama. Alternativne lokacije imajo po njihovem vrsto prednosti, ohranili bi najboljšo kmetijsko zemljo, Rogoški gozd, naravo ter preprečili možne in verjetne škodljive vplive na zdravje prebivalcev .
Verjetno se bodo držali stalnih praks in postopkov, ki trajajo in trajajo...Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ne bi pomagalo.
Pomaga pa, če pritožbo prednostno obravnavajo po hitrem postopku, hitreje kot je to zakonsko predpisano. Tako pritožbo se da utemeljeno zavrnit v enem dnevu, če je volja. Ampak birokrati naši tega ne znajo.
sem že elaboriralCitat:
Uporabnik keber pravi:
le kako?
a zato, ker že v štartu štajerci niso znali svojih jamračev porihtat?
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
No, predvsem bi morali nagnati nesposobne ministre in uradnike.
Definitivno imajo prav v Alpe Adria Green glede tega, ko pravijo: 'Za časovno stisko je kriva vlada, ministrica bi morala odstopiti'.
Vlada je imela škarje in platno, da bi bili vsi pritožbeni postopki lahko že zdavnaj mimo. Ampak ne, delali so (pre)počasi in računali, da bo pritisk javnega mnenja zaustavil druge. Zakaj hudiča pa vladaš, če nisi sposoben stvari izpeljati po zakonih, ki si jih sam sprejel in ob nagajanju, ki si ga v zakonodaji sam omogočil?
A svojih tadesnih pa ne vidiš? Kdo od zadaj najbolj drek meša? Komu je najbolj v interesu, da Magna ne pride v Hoče ampak da gre na Madžarsko?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Država oziroma levaki in njihova združenja so proti tujemu kapitalu. .
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
A svojih tadesnih pa ne vidiš? Kdo od zadaj najbolj drek meša? Komu je najbolj v interesu, da Magna ne pride v Hoče ampak da gre na Madžarsko?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Država oziroma levaki in njihova združenja so proti tujemu kapitalu. .
Daj potegni že enkrat glavo iz peska, vsem strankam, tako levim kot desnim, pa tistim vmesnim, je v interesu le to, da vladajo in da svoje ljudi postavijo na pomembna kadrovska mesta v državi, za državo in državljane jih pa boli k***.
Ja, tudi tvoji Ludi Mili je v interesu le to, da bi bila v državi taglavna, spomni se "sposobnosti" njenega predhodnika in posledic njegovega delovanja kot prvi PM. Orgličar je postavil odlične temelje za ropanje, temelji so še zdaj po več kot 25 letih vedno trdni in primerni za nadaljno krajo...
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Kaj se Magna sploh trudi z balkanskimi teleti....mi ne rabimo magne ne rabimo vetrnic ne rabimo tira mi enostavno nocemo nic kar je povezanega z delom. Naj, pusti ta pravim denar, spoka in sirnemu biznis svetu pove naj na to ozemlje le pošlje denar, nikakor ne poskusa vlagat ker mi (nic in) dela (se manj) nocemo.