Imaš odprt le en program oz. koliko taskov ti laufa? Gledam in se ne morem odločiti.
Običajno uporabljam dva specializirana programa, zravne pa imam odprtih nekaj Raziskovalcev in po možnosti še Word in Excel.
Se pa popravljam: vse to mi ta prenosnik preživi brez nekih hudih težav, moram pa delati malo ''počasneje''.
To je v ultra low proc mode-u, zato da mi baterijo čim manj kuri. Sedaj ko tole pišem sem za test dal v power mode na proc-u in stvar deluje praktično brezhibno. Odprtih imam pa nekaj brskalnikov, Raziskovalcev, nastavitve in še odjemalec elektronske pošte. Tako da, morda sem bil v prvem odgovoru malo preveč konzervativen oz. sem čisto spregledal dejstvo, da imam low proc mode.
Kot rečeno, sam sem ekstremno pozitivno presenečen nad prenosnikom, seveda ob razumevanju, da se pogovarjamo o gajbi za 230 EUR in ne jurja +.
Še ena zadeva, ki sem jo opazil zadnjič: v čisto najmanjši nastavitvi svetlosti ekrana mi včasih začne ekran malo utripat. Ne vedno, nisem še ugotovil vzorca. Ena stopnja višje je potem že ok.
PS: V včerajšnjih reklamah (ne spomnim se pri kom, morda Bigbang) sem videl 14 inčni prenosnik s tem procom od Lenova za 260 EUR, je pa imel 4GB RAM-a. Če bi bil na tvojem mestu, bi raje kupil to kot pa Teclast. Garancija je vseeno nekaj vredna.