Ukradeno kolo Scott Aspect 20 bele barve!

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Don_kugla pravi:
Moje sožalje!
Zapomni si eno zlato pravilo,če imaš dobo kolo,ki je vredno kar nekaj:
NIKOLI NA NJEGA NE DAJ KLJUČAVNICE!!!!!!!!! IN TO NOBENE,PA NAJ BO ŠE NEVEM KAKO SUPER DUPER.....
Da te kdaj ne primami,da bi ga kje pustil.....in skočil nekaj pogledat
stupid-1.gif

Jaz se ga strogo držim in meni lahko kolo ukradejo,le če me vržejo z njega
hysterical-1.gif

zmaga.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pp in kolesa je tko k kurva i poštenje

men so sizdili kolo..prodanih celih 6 v sloveniji. podroben opis kolesa, z vsemi podatki.
ene..5, 6 let pozneje sem ga sam našel. bedak sem najdbo prijavil. izgubil sem tri dopoldneve v čakanju frajerjev, da so le prišli in mi dobolili kolo odpelat. potem pa..pridite na pp, d aadministrativno uredimo azdevo.

ker je kolo v 6 letih ostal brez prevleke za sedez je kljub vsemu ujemanju bil spoznan kot ne moj in zaplenjen. romal je na sodisce, na tavčarjevo. tam je ždel še eno leto, brez obvestil opozoril. po letu dni pokličem, d akaj se dogaja in mi teta kaj reče..pridite, odpeljite..mi nimamo kaj s tem delat..to noben ne raziskuje..ne vemo zakaj vam ga niso ze v zactku dal.

iz ohranjenega spozdenega redkega bicikla,pred zanemarjenega redkega bicikla, do popolnoma zjebanega, zarjavelega bicikla..s pomocjo pandurjev v fazi totlanega uničenja

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Na pandurje se nimaš kaj zanašat..meni so pred leti spizdili motor, ko mi je crknil, pa sem ga čez noč pustil na parkingu..me je kaps jebal, da sem sam kriv pa še nekaj od kazni bluzu..od takrat ne prijavim nič
rolleyes-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
glede na to, da ta krog podpiras, se mi zdi edino pravillno da ti ukradejo cim vec stvari. Sicer bos ti ostal brez ampak pomisli kok ljudi bos osrecil ker bodo dobili zadeve po 1/3 cene.

ja sej vem... sej to je začaran krog. Jest itak rad delam dobra dela, tko da, če koga osrečim je sam zame boljš!
wink-1.gif
Sej kdaj pa kdo tud mene pa je...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Super, torej naslednjič, ko boš kupil nekaj rabljenega in zelo poceni, pojdi na policijo in naj poizvedejo ali je ukradeno.

Lahko se celo s kolegom zmeniš, da naj na skrivaj snema ta nakup, da ne bodo slučajno tebe pohopsal.

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Dons sm bil na PP v LJ. Čakal, da prijavim krajo mojga bikea in gledal oglasno desko ter seznam bajkov za dražbo koles "brez lastnika". Vem, da so bili neki Scotti med njimi. No, sej če si prijavil cifro šasije in če bi bil tvoj med njimi bi te tko al tko obvestil.

Me ma, da bi šu kr tja enga kupt
smile-1.gif

LPM;

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Brezskrbi, ce zbrisejo cifro in potrgas dol nalepke scott, to za njih vec ni scott. Sm pelu enkrat bicikl na PP pa je imel druge nalepke gor, pa je bilo ze drugo kolo, pa jim je bilo treba razlagat. Skoda ker nimajo kaksne ljudi pri tem k nekaj vejo o kolesih itd.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Na žalost moram zopet obnoviti temo o ukradenih kolesih. Danes zvečer so mi ukradli mestno kolo priklenjeno na količek, zabetoniran iz obeh strani v tla, namenjen parkiranju koles. Ker si ne delam utvar, da bom to kolo še vidu niti ne bom pisal kakšno je, sem ga pa prijavil policiji, ker kukr se spomnem je mahoney tukaj pravil, da je dobr, če ne druzga zaradi evidence.

Glede na to, da kolo rabim vsakodnevno za po mestu, me zanima ali kdo pozna prodajalno rabljenih koles, seveda pridobljenih na legalen način?

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Ksz

A kdo ve,ce na avto sejmu na dolgem mostu prodajajo tut rabljena kolesa? Ker kukr sm slisau prodajajo nidani... Sam,ce mi zna kdo iz prve roke povedat,da ne hodm brezveze tja....

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Gledal sem en dokumentarec ... Ko policaji lovijo kriminalce ... na Discoveryu ... In potem so ravno prijeli enega, ki je ukradel kolo ... Neki klošar ... Pa ga policist vpraša, če je to kolo njegovo .. itak je rekel, da je ... potem pa ga je vprašal policist kaj misli s tem kolesom narediti .. pa je rekel prodati ga enemu, ki ga čaka ... In potem ga spet vpraša koliko denarja misli, da bi dobil za to, pa reče 50 dolarjev ... Potem pa sta ga policista aretirala, ker sta vedela, da je kolo bilo ukradeno, nato pa mu povedala, da je kolo vredno najman 1500 dolarjev ...

Mimo grede ... treking s karbona, kot nov, je on hotel prodati za 50 dolarjev ...
Kradejo pa samo tisti, ki rabijo denar, ne tisti ki rabijo tisti predmet ...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Bl bogo je kar se koles tiče... več al manj so samo deli za kolesa ali pa zarjavele kripe... Sicer sm našel enega, ki bi ga kupil, ampak ga je nekdo pred mano kupil, medtem ko sem se še razgledoval... Če ne mi je pa prodajalec, na moje vprašanje ali me bo kdo lovil po Ljubljani zarad kolesa, odgovoril, da ne, da so njegova kolesa iz Avstrije, ampak niso ukradena, da mi podpiše papir =)...

Na bolšjaka sem šou tut mal naivno z upanjem, da najdem svoje kolo, ampak na žalost nič sreče....
redface-1.gif

Sreča je vtoliko, da je kolo dosti specifično, tako da ga na daleč prepoznam plus prejšnji teden sem ga eno uro pucal, tako da poznam vse praske na njemu in če ga vidim, se zna zgoditi, da bo tisti ki sedi gor predstavljal rdečo rjuho na bikoborbi... Vseeno mi je ali je kupec ali tat, treba je sprobati boksarja in metuljčka
grims-1.gif
...

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Naslednje kolo si kupi specialko ... Rabljeno dobiš na bolhi za par sto evrov ... Sicer ne kaj preveč vrhunsko ampak že dobro - bolj rekreativno.

Jaz mam še eno specialko doma, ki sem jo prej imel ... če te kaj zanima ... prodam jo za ... hm ... 1000 eur. Karbonsko z Dura Ace opremo, pa skoraj 10 let je kolo staro, prevoženih pa ima najmanj 50.000 km, okvir je seveda malo opraskan, felne menjane par let nazaj pa modro-bele barve je in 20 brzinec ... 10x2x ...

Sicer ma to kolo zaj moja, ampak ona če se sredi sezone pelje enkrat na teden, je že čudež ... jaz, za primerjavo, ob normalnem vremenu (lepem) naredim najmanj 50km, če je deževno ali nikakšno, pa 10 ali 20 ...

Če pa res hočeš tako kolo, "dobro bi bilo če ima kolo kakšno prestavo", pa dobiš takšna kolesa za zelo majhen denar ... 50 eur.

Glede sejma ... mogoče pa si ga že zamudil ali pa si prehitro prišel
wink-1.gif
.

Naslednjič na kolo mej pasko kot na svojo glavo ... Jaz če se stavim v gostilni s kolesom, more obvezno imeti teraso, da imam kolo meter stran od sebe in da vidim, če bi kdo kaj preveč radoveden bil ...

Sem pa že neštetokrat videl, da ljudje svoja kolesa, vredna par tisočakov, puščajo kar postavljene na steno in grejo v trgovino .. frajerji ... potem pa nekateri jočejo, da so mu kolo ukradli ...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
tgrzan: naj se ti ne ponovi nikdar več.
Salomonca, bolho si že kaj pregledal?
Kdaj so tiste policijske dražbe?

Policijske dražbe so bedne. Vse se preplača, kar pa kolikor toliko normalno zgleda gre pa močno čez realno ceno.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Policijske drazbe niso pol qrca vredne, folk je bolan, to je tko kt danes pri kupcih, sam da napises da je akcija bodo pokupili vse, sploh ne razmisljajo o realni ceni. Tm se rog seniro napol podrt prodaja za 70eur, mas sreco ce se lahko odpeljes z njim. Na bolhi imas taka rog kolesa po 50eur.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja sej, potem verjetno ne prodajo tega, in na naslednji dražbi pa je ceneje...