Ukradena Yamaha FZ1 Fazer

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Spoštovani, rabili bi vašo pomoč!

Sodelavcu so v noči z nedelje na ponedeljek iz garaže ukradli Yamaho FZ1 Fazer. Motor je letnik 2008, kupljen je bil 04/2009. Je temno modre barve, prevoženih je imel okoli 5600km. Sodelavec mi bo slike motorja prinesel šele jutri, pripenjam pa sliko s spletne strani trgovine (seveda bom slike konkretnega motorja prilepil, čim jih dobim).

type;item;size;400;name;$$A_E8BED032_2008$2DFZ1$2DFazer$2DABS$2Dcolour$2Dblue_tcm26$2D207356.jpg

Na njegovem motorju je dodatno nameščeno:
- karbonski ščitnik izpušnega lonca
- karbonski ščitnik na rezervoarju
- črni crashpadi LSL
- nalepke Yamalube
- nalepke TC Motoshop

Na njem je bila registrska tablica LJ EA-52. Motor žal ni bil zavarovan proti kraji.

Lepo prosimo za kakršnekoli informacije, če bo kdo opazil tak motor. Seveda se bomo primerno oddolžili.

Moja št. = 041/771-358
Hvala

lost1

mnz
19. jul 2007
8.452
146
63
Iz firbca me zanima, kaksna garaža to?
Doma v hiši? Al tiste pri blokih ?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.452
146
63
Nevem zakaj si ljudje v teh garazah ne vgradijo alarma s GSM pozivnikom. Sej ni tako drago, samo malce domišljije je treba imet pa se to da zvezat...ne pa da je avto/motor/kolo stran po 500m ,ti pa doma spis.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.838
-420
113
hm... sej vaš kako je... najprej se odstrani idenifikacijske znake. tablice, št. šasije, št. motorja..., tko, da če boste ta motor še kdaj videli... to je kot golf V. Vi., VW Passat, ipd... itak gre vse za rezervne kose, ali pa ima že namenjenega kupca.

I

Izbrisan uporabnik #488

To je po moje organiziran kriminal. Je nekdo prijatelja opazoval.
So naštudirali, verjetno prišli s kakšnim kombijem in nabasali.
Na cesti ga bo težko videti, te znamke in modela je ogromno.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.024
1.235
113
42
Moji prijateljici in njenmu možu so ukradl 2 motorja. Od moža motor so najdl sam par delov. Njenega je pa ona nekoč vidla nekje sam policaji niso hotl nič pomagat a pol je bilo že prepozno....

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.637
15.687
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
To je po moje organiziran kriminal. Je nekdo prijatelja opazoval.
So naštudirali, verjetno prišli s kakšnim kombijem in nabasali.
Na cesti ga bo težko videti, te znamke in modela je ogromno.

prijatelju so tudi ukradli en dost hud motor nekaj časa nazaj, prav tako iz garaže.... folk točno ve kaj je kje in kako do tega :\

no anyway, te ljudi je videl sosed od kolega, si zapisal registrsko kombija, v katerega so naložili motor in mu jo kasneje tudi posredoval, kolega pa jo je dal naprej policiji... no, od tega je minilo že vsaj mesec in pol če ne celo dva meseca, policaji niso ugotovili še ničesar (banda pokvarjena lena hitrost meroča tam k ni treba
jezen.gif
)... hvalabogu je imel motor zavarovan proti kraji.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.008
5.631
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

prijatelju so tudi ukradli en dost hud motor nekaj časa nazaj, prav tako iz garaže.... folk točno ve kaj je kje in kako do tega :\

Ljubljanski BS3 ( Puhova ulica) naprimer.......parx tam čakal kolega parkiran tam pred vhodom v garaže!

Pride mali brazilček brez čelade... na skuterčku brez registrske....lepo daljinček v roki in si odpre garažo..........pride po 5ih minutah ven in štura v noč
10.gif

In potem se "sosed" čudi kako so mu ukradli passata iz te iste garaže vn
aplauz.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Sicer danes ne bom mogel objaviti 'zadnjih' slik motorja, ker je sodelavec pozabil adapter za kartice. Dodajam sliko, ki jo je objavil na Motosvetu. Na njej je motor še brez nalepk, pa tudi izpuh se žal ne vidi.

Dodajam pa še številko šasije: JYARN18000005397

Ukradena je pa bila iz garaže na Poklukarjevi ulici (LJ-Vič).

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Toti motor je že biu isti dan v delah ! pozabi na dobrote !

to ti garantiram da so ga isti cajt fukli v dele

da nisi preveč prepričan.

v kopru se je ubil fant na ukradenem motorju. itd itd..ni osamljen primer.

če bi šlo vse v dele bi se več našlo.