Iščem po netu,.. našel sem kar nekaj blogov na temo - kako nespodobno je pričakovati, da ti bo nekdo izdelal spletno stran za 200€. Z večino se strinjam in cenim programersko delo, vseeno pa potrebujem le programerja, ki bi verjetno potreboval nekaj ur za moj projekt.
Kje bi ga našel? Kakšen forum študentov računalništva? Ali kakšne freelancerje v tujini?
Hvala!
p.s. Če se kdo prepozna, naj me kontaktira na zs.
Sorry ampak iskreno, danes mehanik racuna svojo uro 20, 30, 50 eur, za pod 20 eur razen kelnarja ne dobis, sedaj pa pomnozi to s "par ur" dela in dobis kaj? Nic slabega ampak casi 200eur spletnih strani so mimo. Bom sam potreboval kar me bolj moti, da vec kot kupit enega templata in skopirat gor tvoj lastni tekst vsi "hitri" mojstri ne znajo ali nimajo casa ali se jim ne da. Sem za bolj osnovno stran z obrazcem za upload v ozadju dobival bolane ponudbe, tudi 8 brez DDV. In je bil en mojster hudo uzaljen, ko sem mu povedal, da so vse njihove reference iste, ok, druge slike, drug tekst ampak vse na isto foro. In zdaj ti meni povej, ce je to vredno 5, 10 jurjev?
Pozabi na fiverr, ker moje izkusnje s temi pakistanci, indijsci so slabe. Ali najdi nekoga iz EU, USA z dobro oceno ker ostali te bodo nategnil. Mene so nategovali za eno stvar 3 tedne cez rok. Potem pa jokanje da ima otroke doma lacne pa ne vem kaj vse. Malo poguglaj, odvisno kaj rabis, ce rabis samo ala vizitka eno stran si naredi sam. Ce potrebujes kaj vec pa pripravi 500-1000.