Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ko gledam sliko in vidim odboj svetlobe na zadnjem odbijaču, in to primerjam z Golfom 4, se mi zdi, da ma Golf vseeno bolj tekoče speljano linijo (ni takih izbočenih delov).
Nisem neki stručko za avte, ampak prvo mi šine na pamet Mercedes.
to ni golf 4 drugačne luči. Nekaj luči jih je na vratih nekaj pa na karoseriji. Pomoje limuzina. Sicer pa gremo pogledat skupaj enkrat. Sme blizu doma.
Meni se tudi vedno bolj zdi limuzina, kaj pa vem kakšen bmw3 coupe... Ne vem, ko bi vsaj lahko izvedel kdo je bil, tud če motorja ni več celega, ampak da najdem te barabe.
Prjatlu so tut motor ukradli iz garaze....a lej ga zlomka, se je le ta nasel na avto.netu pol leta kasneje, cel......naprodaj je biu pa za dele, ker je imel kao italjanske papirje. Tko da se ga je slo iskat in se zdej veselo vozi naprej.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.