UK naslov, ki prepošlje pošiljko

jezek

Guru
24. jul 2008
3.768
1.593
113
Že dvakrat uporabil IzAnglije za težje hifi pakete (12kg). Storitev vrhunska: v enem tednu roba v SI, ugodna cena (40 eur), zelo odzivni na telefon, stalno obveščajo po mejlu, pripeljejo ob uri in na kraj dogovora. Priporočam! Itak pa gre za firmo BEX, ki se ukvarja z dostavo. Mislim da je roba zavarovana do 500eur.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.768
1.593
113
Naj dodam še to, da očitno s paketi ravnajo kot s kartoni jajc. Z dosedanjimi dostavami v Slovenijo prek uveljavljenih služb sem imel večinoma slabše izkušnje, saj vsaka škatla dobi kak udarec (zmečkani robovi, polomljen stiropor v notranjosti). Ne vem ali se to zgodi zunaj ali pri naših 'podizvajalcih' ....ampak paket zvočniških membran je Pošti Slovenije (ali pa prejšnjemu členu v verigi) uspelo iz kocke preoblikovati v žogo! Kljub opozorilu Fragile... Zaenkrat sicer ni še nič crknilo...a vseeno ostaja slab občutek. IzAnglije pa (zaenkrat) pripelje škatle popolnoma nedotaknjene, enako je z vsebino. Pa še nič niso zasvinjane.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
KSZ

Mene pa zanima kaj pomeni, če ima trgovina napisano, da NE pošilja na BFPO naslov? Ali to pomeni, da ne morem naročiti preko izanglije oz borderlinxa?

Hvala!
wink-1.gif

jezek

Guru
24. jul 2008
3.768
1.593
113
Sicer ugibam, a pomoje ne bi smelo biti težav, saj imaš pri Izanglije naslov, ki ne spominja na poštni predal ampak ime podjetja in fizičen naslov. Oglej si na njihovi spletni strani. Jaz bi se potuhnil in naročil.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Sicer ugibam, a pomoje ne bi smelo biti težav, saj imaš pri Izanglije naslov, ki ne spominja na poštni predal ampak ime podjetja in fizičen naslov. Oglej si na njihovi spletni strani. Jaz bi se potuhnil in naročil.

Vem, a se mi zdi ta naslov malo "smešen" - IZANGLIJE-ABCXYZ1234. Vem da je potrebno, da dobiš neko številko, ampak se mi zdi, da ko dobi trgovina tak naslov, da bi se jim lahko zdel cuden.

lp

jezek

Guru
24. jul 2008
3.768
1.593
113
Ja ne vem...če se bojiš, da boš izpadel čuden...pač ne naročaj. Mene boli k. kako izpadem, glavno da pošlje.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jaz sem naročil zadevo, dobil pa še ne.

Je pa prodajalec iz ebaya si zgleda vzel veliko časa preden je poslal (glede na mejl izanglije).

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Nikjer nisem napisal da bi izpadel čuden. Napisal sem samo da mi je naslov, ki ti ga dodeli izanglije.com smešen, če ga primerjam z naslovom, ki ti ga da Borderlinx, kateri izgleda bol "realno". Je pa res, da je izanglije.com cenejša varianta.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.366
7.061
113
Kako pa je v primeru carine, če se uporabi borderlinx in v originali izhaja blago iz USA, uporabil pa bi UK naslov za prepošiljanje. Potem borderlinx prenese te stroške na stranko?

UK - SLO se uporablja DHL airmail in je zadeva tukaj v 1 dnevu?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
na alterju je bilo nekje omenjen še en servis ki prepošilja iz anglije pa ne najdem
frown-1.gif