Ugrabljen domačin

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.747
15.803
113
"V letošnjem letu je policija obravnavala že 3022 nelegalnih prehodov državne meje, v primerjavi z lanskim letom, ko jih je obravnavala 1520, je to za kar 99 odstotkov več."

"dejstvo je, da se migracije dogajajo in je prebivalcem ob tem neprijetno. Tudi zato so se včeraj združile tri civilne iniciative, ki za soboto pripravljajo skupni protest."

"civilna iniciativa Bela krajina: "Ne moreš iti normalno s svojiimi otroki v gozdove in se normalno sproščeno sprehajati, tako kot smo se nekoč." "

"civilna iniciativa Ilirska Bistrica: "Punce v Bistrici si ne upajo več ven, včeraj ste tudi videli enega od razlogov, zakaj." "

Ampak v naslov pa dajo izjavo neimenovanega domačina, kar so si lahko tudi gladko izmislili ali pa poiskali enega "pravilnorazmišljujočega", da so po njegovem mnenju zadeve prenapihnjene ja in nato v začetku članka še malo relativiziranja, nato pa proti koncu članka, do kamor se nedvomno prebije veliko manj bralcev kot pa jih prebere zgolj naslov in scrollajo dalje, navajajo še take bolj realne zadeve. Če so se ilegalni prehodi povečali za 100%, če so se ustanovile že 3 civilne iniciative, potem je pa že nekaj na stvari. Kjer je dim, je tudi ogenj.

• Všeč mi je
Reactions: Cash in alkoholik

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Arheologi.
IMG_20190511_091639.jpg

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Loool.
Prezrti uporabnik objavil vsebino.:cool:

Tolko da veš za v bodoče, da ne rabiš izgubljat časa z odgovori meni.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.661
113
No ja....jaz vrjamem tudi v nabite jagre z nabito puško v roki....to tud ni lih od muh :D

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
No ja....jaz vrjamem tudi v nabite jagre z nabito puško v roki....to tud ni lih od muh :D
V koga verjameš?
Cel kup lovcev imaš, ki jokajo po TV, kako so jim prebežniki uničili lovsko kočo, itd. To je pa to.
Lovci ja, jokavci ne pa lovci.

Poleg tega, pa če bi slučajno kakšnega prebežnika zadel, bi šel verjetno sedet za 20 let v naši državi. Saj veš, nesorazmerna uporaba sile. Razen, če se prej ustrezno pripraviš.

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Drži, vojska in zid sta popolnoma neučinkoviti, zato pa reke prebežnikov kar derejo v Madžarsko.:cool:
Ja, ilegalci bodo iz Grčije preko Makedonije in Bosne naredili ovinek na Madžarsko.

Tihotapljenje ljudi je pač biznis, vedno je bil in vedno bo. In vedno v njem sodelujejo tudi tisti, ki nikakor ne bi smeli.

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Drži, vojska in zid sta popolnoma neučinkoviti, zato pa reke prebežnikov kar derejo v Madžarsko.:cool:
Mah v madzarsko noben ne dere ze za to ker kdo za vraga bi hotu zivet na madzarskem? Mogoce je ta beda od drzave in njenega predsednika bolj zasluzna za 0 migracij kot zid?
Drgac pa ja, okrepit nadzor meje in dosledno vracat vse alzirce, marocane in podobne padalce iz obmocij kjer NI nobenega konflikta, ker to so navadne lenobe ki hocejo free moneyz in nic drugega. Naj spizdijo nazaj dateljne obirat al karkoli ze gojijo tam dol, to zmore vsak...aja ne smes bit lenoba gnila.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.964
-391
113
Mah v madzarsko noben ne dere ze za to ker kdo za vraga bi hotu zivet na madzarskem? Mogoce je ta beda od drzave in njenega predsednika bolj zasluzna za 0 migracij kot zid?
Drgac pa ja, okrepit nadzor meje in dosledno vracat vse alzirce, marocane in podobne padalce iz obmocij kjer NI nobenega konflikta, ker to so navadne lenobe ki hocejo free moneyz in nic drugega. Naj spizdijo nazaj dateljne obirat al karkoli ze gojijo tam dol, to zmore vsak...aja ne smes bit lenoba gnila.

kok ste pametni o stanju v eni drzavi, k jo sploh se na zemljevidu niste obiskali, iz varnega zavetja vase dnevne sobe.

kako lahko reces cloveku k je prepesacil tretjino evrope in spal pozimi v sotorih lenoba gnila?