Kaki dve uri po ugrabitvi? Jaz sem to gledal včeraj, ugrabitev pa je bila baje predvčerajšnjim.Tisti trije domnevni ugrabitelji so očitno ugotovili, da so naši zapori all inclusive resort proti razmeram v Bosni. Domnevni pa zato, ker mi nekako ne gre v račun, da stari gospod dve uri po rešitvi skliče novinarje in skače okrog njih kot zajček. Normalen človek bi bil po taki izkušnji tako travmatiziran, da bi preživel v bolnici vsaj en dan.
Jaz ne razumem nekaj drugega. Namreč, zakaj naša vlada ne postavi graničarjev na mejo ! Zakaj pa futramo vojsko? Za trebljenje picajzeljnov?
Približno tretjino jih ujamejo.pa dobr, te izjave o vojski na meji so bullshit. fizicno je to nemogoce. sej lahko vso vojsko dajo na mejo, sam to je treba futrat, placevat, nadzorovat. Za kaj? 5 ilegalcev?
v berlinu so zid postavili, pa je folk se cez prisel. a vam ni jasno, da ni fora v oviri??
kaj hoces to s sosedom povedat? da noce sekat v tvojem? sej to ni ravno obicajna praksa pri nas.
sej so vceraj dobro povedali... v berlinu so zid postavili, pa je folk se cez prisel. a vam ni jasno, da ni fora v oviri??
in ko jih bo dovolj, bojo pljusknili cez.