Ugrabljen domačin

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Tisti trije domnevni ugrabitelji so očitno ugotovili, da so naši zapori all inclusive resort proti razmeram v Bosni. :cool: Domnevni pa zato, ker mi nekako ne gre v račun, da stari gospod dve uri po rešitvi skliče novinarje in skače okrog njih kot zajček. Normalen človek bi bil po taki izkušnji tako travmatiziran, da bi preživel v bolnici vsaj en dan.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Človek pri 80. letih bi si šel inscenirat ugrabitev? Le čemu? :nigladek:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Jaz ne razumem nekaj drugega. Namreč, zakaj naša vlada ne postavi graničarjev na mejo ! Zakaj pa futramo vojsko? Za trebljenje picajzeljnov?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Tisti trije domnevni ugrabitelji so očitno ugotovili, da so naši zapori all inclusive resort proti razmeram v Bosni. :cool: Domnevni pa zato, ker mi nekako ne gre v račun, da stari gospod dve uri po rešitvi skliče novinarje in skače okrog njih kot zajček. Normalen človek bi bil po taki izkušnji tako travmatiziran, da bi preživel v bolnici vsaj en dan.
Kaki dve uri po ugrabitvi? Jaz sem to gledal včeraj, ugrabitev pa je bila baje predvčerajšnjim.
Ja, imaš pa prav. Kot rečeno, to je Jajo organiziral, ziher je pa še ugrabljenec sodeloval pri tem. Morda jih je celo peljal čez Slovenijo, pokasiral keš in se potem pustil zapreti v prtljažnik.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Jaz ne razumem nekaj drugega. Namreč, zakaj naša vlada ne postavi graničarjev na mejo ! Zakaj pa futramo vojsko? Za trebljenje picajzeljnov?

Saj so vojaki na meji ampak jih je premalo ker so bili eni proti ograji, no še vedno so. Ampak prava "turistična sezona" šele prihaja.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.964
-391
113
pa dobr, te izjave o vojski na meji so bullshit. fizicno je to nemogoce. sej lahko vso vojsko dajo na mejo, sam to je treba futrat, placevat, nadzorovat. Za kaj? 5 ilegalcev?

in ograja? kaj je naredila? je kej zmanjsala pretok, al je samo oslabila turisticno sezono na kolpi??

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215437545145910&set=a.1570797543959&type=3

60171927_10215437545225912_5967367444405157888_n.jpg

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zate, mladinca z zmanikiranimi nohteki je verjetno resda bullšit.

Povem ti, da imam 3km meje čez travnike in gozd, pa mi pride sosed samo na obisk, sekat ali kosit na moje pa ne. Ker ve, kaj se bo zgodilo.
Isto je z našo mejo. Zakaj pa imamo vojsko? Živimo jo, futramo jo, šolamo jo (hmmm :sprasujemse:, le kaj jo šolamo?), zato da samo je in hodi redno na WC se olajšat.
Imamo kakšno zadolžitev za našo biserno vojsko? Še ko smo imeli žledolom katastrofalne razsežnosti, jo je bilo škoda za pomoč.

Vojska - zelo dobro se ve, kaj je njena dolžnost :gorjaca:. Torej - marš, čuvati meje !

• Všeč mi je
Reactions: sad

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.964
-391
113
kaj hoces to s sosedom povedat? da noce sekat v tvojem? sej to ni ravno obicajna praksa pri nas.

sej so vceraj dobro povedali... v berlinu so zid postavili, pa je folk se cez prisel. a vam ni jasno, da ni fora v oviri??

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.747
15.803
113
v berlinu so zid postavili, pa je folk se cez prisel. a vam ni jasno, da ni fora v oviri??

Ja, folk je prišel čez. Par procentov od vseh, ki so poizkusili za razliko od dandanašnjih primerov, ko veliki večini od vseh, ki poizkusijo, uspe priti čez mejo. Tudi Izrael ima zidove, ki povsem uspešno varujejo mejo (pa pustimo zdaj kdo je upravičen živeti na tisti zemlji in tamkajšnji konflikt), zakaj njih ne daš za primer? Ker ne pelje vode na tvoj mlin kajne? :evil:

No kakorkoli že, dejstvo je, da če je dovolj interesa in financ se mejo da držati bolj kot ne neprepustno.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic in sad
I

Izbrisan uporabnik #9334

Tudi v nekdanjo jugo ni nihče prišel kar takole ... svobodno. Ker smo imeli graničarje.

Kakšna država je to, če niti lastnih meja ni v stanju kontrolirati? Je sploh sposobna kaj kontrolirati, razen davkov za rajo? :nigladek:

• Všeč mi je
Reactions: Cash in sad
I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa še to : če vzpostavimo mejo in ko bo padel prvi šus - ni treba da ravno v človeka, dovolj bo v zrak :fredi: , bo pritisk migrantov čudežno izginil. Hipoma. :fredi:

Se gremo stavit?

Občasnik

Fizikalc
5. nov 2018
109
75
28
kaj hoces to s sosedom povedat? da noce sekat v tvojem? sej to ni ravno obicajna praksa pri nas.

sej so vceraj dobro povedali... v berlinu so zid postavili, pa je folk se cez prisel. a vam ni jasno, da ni fora v oviri??

V čem je po tvojem fora?
Pred izgradnjo Berlinskega zidu leta 1961 je mejo v Berlinu prečkalo 8507 ljudi na leto, med 1970 in 1979 okoli 850 na leto in leta 1980 samo še 334.
Podobno so dosegli Madžari s svojo ograjo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.964
-391
113
v tem, da ni resitev v 100% zaprtju meje, ograj in zidov. 334 je uradni podatek, al podatek koliko jih je slo na sverc cez?

sej nekje bojo obticali, in ko jih bo dovolj, bojo pljusknili cez. domov ne bo sel zaenkrat noben.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
"Kot lovec hodim po lovišču, pa se najdejo celotni kampi, kamor je dostavljeno alpsko mleko in podobni artikli naših trgovin. Se pravi, to niso prinesli s seboj, ampak jih nekdo tukaj logistično podpira," pravi eden izmed njiju.

Iz članka.
Res, prenapihnjeno. Totalno.

• Všeč mi je
Reactions: Matey