... samo kako staro UFO serijo si poglej.
45m | TV-PG
www.imdb.com
Tole serijo sem pa sam gledal v najstniških letih na TV KP še v Čb tehniki, pol so preklopli na barvno oddajanje ... aleluja
(je Berlusconi primaknil šolde za modernizacijo) ... napeto sem čakal nadaljevanja ... pa marsovci so bili/imeli potem v skafandrih z zeleno tekočino namesto zraka in laserske pištole ... tudi šef zemeljske posadke je že imel elektro-avto ... je*eš Teslo
...
Nekdo je rekel, da ima folk v rokah danes moderne naprave ala smartphone, pa nič kaj dosti ne posnamejo. Seveda, ko pa stalno gledajo dol na ekran, namesto v nebo ali pa si svetijo z njimi po stopnicah/potkah ...
...
Jest sem zadnjič videl zanimivo NLO stvar nad Krasom pred deset leti ... ni prvič bilo tam ... zna ET-je kaj zanimat tržaški ciklotron ?
... pred slabim pol stoletja smo šli s takrat svežim KP UFO društvom pogledat malo kje je baje en pristal v eni vrtači. Tri nogice (vdrtine na terenu) in ožgana trava ter povišana radiaktivnost (stari JNA merilec radioaktivnosti) ... pa smo za arhiv spisali eno poročilo in dodali slike terena ...
...
... najboljši pa je bil še kar velik NLO nad morjem pri belem dnevu (avgust 1981 se mi zdi) sredi portoroškega zaliva ene max.100m nad morjem ... gledalo v mirovanju 5 min preko 1k ljudi od Bernardina do Kanegre ... Jest sem ga videl "prijadrat" diagonalno iz italjanske smeri že prej (pavza v službi) ... Najbolj fascinantno pa je bilo, ko je potem iz lebdenja brez zvoka enako švignil navpično v višino (vesolje) in izginil po par sekundah (brzina pa ufff.) ... Še danes bi ga znal s svinčnikom in osenčeno narisat na papir ...
... Mogoče pa je bil to izdelek napredne skrivne_tech Amerov iz Aree51 "reverz-inženirane" v leti po padcih v Roswelu
... Če je imel pa Antigravity napravo s kontrolno ploščo z elektronkami (ala stari Mig-i), pol je bil pa made in CCCP
... (tudi tam so padali dol ti foo fighters, pa Koroljeva so imeli za inženirja) ... eh, videval sem jest svašta letat naokoli v mlajših letih, mogioče pa so za te moje prikazni bili krivi hormoni, saj zaradi njih je mladina v paralelnem svetu/realnosti ...
... well, ...
Poleg nekdanjih X-Files, je še relativno frišna serija :
https://www.imdb.com/title/tt6632666/ bila narjena pred kratkim ... ni slaba ...
------------------------------------
"
... The Truth Is Out There ..."