UEFA Liga Prvakov 2008/2009

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Nikakor ne zastopim dveh stvari v igri ManU: Rooney spreme žogo na 30-35m od gola, nakaže smer proti golu, potem pa potegne... na svojo polovico...? Pa pri kotu so v prednosti višji angleži, v šestnajstercu pa vsakič samo trije... mar mislijo, da so tako močno v prednosti...?
Najboljšega igralca ang. lige ven in Teveza not...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
OFF:

V dveh, treh minutah je obisk foruma skočil iz 68 na 89 uporabnikov.
grin1.gif

Polčas.press

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
524
108
43
Sej bo. Pustimo se presenetiti. Bo že Fergi nekaj ukrenil. Sicer pa igra v prvem polčasu ni pretirano dobra. Občasno pimplanje Barce, nepovezan ManU in kanček sreče, da so Katalonci že pri prvem strelu dali gol.

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
524
108
43
Kaj zasluženo? Če misliš zmago, potem bi se mogoče strinjal. Če pa misliš prvi gol, pa najbrž nisi gledal prvih 10 min. Sicer pa od neke igre, ki jo vsi vidijo pri Barci spet ni bilo ne duha ne sluha. ManU pa je igral katastrofalno. Škoda. Lahko bi bila boljša tekma ...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik Anubis pravi:
Kaj zasluženo? Če misliš zmago, potem bi se mogoče strinjal. Če pa misliš prvi gol, pa najbrž nisi gledal prvih 10 min.
A sem mogoče omenil 17. brc žoge na tekmi?
bonk.gif
Pa če misliš, da se zekma oceni po prvih 10-ih minutah se tudi malo motiš...
Zasluženo so zmagali pa konec. Ne moreš zmagati, če sta najboljša vezna Vidič in Ferdinand...
hysterical-1.gif

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
524
108
43
Poglej komu sem repliciral.
bonk.gif

Danes so res zmagali zasluženo. Zagotovo pa Barcin nogomet ni najboljši, če gledaš celoto skozi vso sezono.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
My bad za repliko...
Nisem navijač Barce, samo po povprečnem začetku sezone so stopnjevali tempo in redke so bile tekme, ko niso zabili tri ali več golov... Posledica so tudi tri osvojene lovorike...

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
524
108
43
Se strinjam. Meni je vseeno žal, da ni bilo pravega dne pri ManU, saj bi bila tekma veliko boljša, pa naj zmaga kdorkoli.

Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik bborst pravi:
Obrez presel se v barcelono, boš vsem naredu uslugo.
stupid-1.gif

Ooooooooooooo, poglej ga razočaranega navijača Manchestra...
evil.gif

Samo da ni makaronar
roza.gif

Človek je dejansko povedal kako je. Preklet bruh od komentatorja. Kot da bi Vasleta poslušal. (edina svetla minuta je bila proti koncu:: "sedaj tudi nekaj minut za mladega ped-ra"
hysterical-1.gif
)

btw:

Ja zelo slaba igra Manchestra, povprečna igra Barce. Sem pričakoval veliko več od tekme. Nimam kej rečt, svoje šanse smo zapravil, Barca je svoje izkoristila. Zapravljenih je bilo pa 50/50. Porazna igra Rooneya, ki ga bodo s tako igro samo še bolj brali vsi nasprotniki. Že pol leta oz. odkar igra na levem krilu dela eno in isto - ok, sej si desničar, ampak nisi pa tako smotan da ne znaš pobegniti levo. Naš najboljši je bil O'Shea, ki je Henrija pospravil v žep, to je bila pa edina svetla točka. Sam bi dal še Scholesu rdečega.

Čestitke Barca, zasluženo.