UEFA Liga Prvakov 2008/2009

Kaj se ti tretji v prvi in peti v tretji smejiš
hysterical-1.gif

Ti si itak vse tekme letos narobe napovedal, celo za Porto si navijal, samo da nebi zmagal United.

Sej vem da te boli, ko pa je najsvetlejši preblisk Juventusa Nicola Legrottaglie
hysterical-1.gif

Natoči si še eno kavo, saj veš kam
hysterical-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Sej ti se kar smej, ja. Čaki da pride Leeds v premier, pa bomo potem vidl
evil.gif

Sicer pa, pravijo da najbolj boli, ko izgubiš v finalu
grims-1.gif

Prnesem danes na tekmo malo domače suhe salame pa Refošk 2004, da boš vsaj z nečem užival pri tekmi
evil.gif

Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Sicer pa, pravijo da najbolj boli, ko izgubiš v finalu
grims-1.gif

Nebi vedel
grin1.gif

Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Prnesem danes na tekmo malo domače suhe salame pa Refošk 2004, da boš vsaj z nečem užival pri tekmi
evil.gif

Ah, jaz bom užival v finalu v vsakem primeru. Mi smo pričakovanja presegli že Januarja.

Btw: je pa zanimivo, kako se spet napoveduja gladka zmaga Barce. Kot proti čel$kyu. Vedno je bolje biti underdog
grims-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kje ti žviš? Krepka večina meni, da bo Mančester zmagu, med njimi tudi jaz kot navijač barce.

Če bi moral stavit seveda...

Drugače pa res res srčno upam na zmago barce!
cheer.gif

Jaz ma mislim ravno kontra.

Barca zna izkoriščat počasnost Vidiæa in ob izigranju obrambe bo padel kakšen rdeč karton. Stiskat bunker pa ManU prav tako kot Barca ne zna ravno najbolje. Sta pa to dve ekipi, ki znata igrati po tleh s prednostjo ManU v zraku. S stiskanjem Inieste, Henrya in Messija bo primankljaj na sredini in bodo verjetno bolj kontre, kar mi pa ni všeč.

Sicer se pa sploh še ne ve kakšne bodo postave, bi znala biti pa živčna tekma. Upam samo da bo sudac opravil svoje in ne bo spet odločil tekme.

It's a f**** disgrace
hysterical-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Vi boste 4-4-2 spilal [smells like bunker
evil.gif
], Barka pa 4-3-3..

Zdaj mi pa vi povejte.. Barka bo v obrambi imela Toureja, Iniesta bo igral nekje na levem krilu.. A ne bi bilo boljse, da se sredina zadrzi v "originalnem" stanju, torej Toure-Xavi-Iniesta kakor, da vse razbije (kot proti €hel$Kyju) in ni potem ne sredina prava, niti obramba?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
according to TTX, boste igral tako:

Saaaaaar
O'shea Ferdo/Evans Vidic Evra
Park Carrick Anderson Giggs
Ronaldo PujsiRooney