UEFA Liga Prvakov 2008/2009

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
kak oškodoval .. če pa oni igrajo trdo pa moško pa sem pa tja pa take fore
grin1.gif

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
524
108
43
To je bila letos prva tekma Barce proti ekipi, ki ima dobrega stratega in podobno kvalitetne posameznike. Proti ekipi, ki se zna postaviti, igrati z glavo in včasih tudi stopiti na žogo. Rezultat vsega smo pa videli v obeh tekmah. Nogomet, ki sicer ni lep na oko, in finale Barce, ki si ga po igrah na teh dveh tekmah ne zasluži. Prej je bila pa za njih itak samo ekshibicija. Pa nikakor nisem Čelsky fan. Moji so delo opravili že včeraj.
cheer.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Kje je kvaliteta stratega če sam rečeš nej igrajo bunker. Še jst bi šel lahk v slačilico rekel naj igrajo bunker in zdaj sem jaz kao neki ful hud strateg? Ne seri. Bunker zna vsak špilat. eno tekmo s ejim usral, drugo pač ne

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
524
108
43
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
kak oškodoval .. če pa oni igrajo trdo pa moško pa sem pa tja pa take fore
grin1.gif

Danes sta (preveč) po moško igrala tudi Ture in Pike.
smile-1.gif

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
524
108
43
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Kje je kvaliteta stratega če sam rečeš nej igrajo bunker. Še jst bi šel lahk v slačilico rekel naj igrajo bunker in zdaj sem jaz kao neki ful hud strateg? Ne seri. Bunker zna vsak špilat. eno tekmo s ejim usral, drugo pač ne

hysterical-1.gif
Ne govori bedarij no. Tisto o sranju pa bila lahko veljalo tudi za Katalonce.

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
524
108
43
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik suicidal pravi:
Ista tekma kot včeraj. Eni dajo na začetku bolj naključen gol, nato pa postavijo tak bunker, da ta drugi nič ne morejo.

Manchester je igral bunker?

priden.gif

Seveda. Saj so pa zabili samo tri gole.
hysterical-1.gif

No pred tekmo sem bil za CSKA, ker mi grejo na organ navijači Barce. Od polčasa dalje sem bil pa za Barco.

Čelsi je imel malo morje šansi, ki so jih zapravili, tako da naj zdej ne jokajo. Barca pa tudi pol qrca ni pokazala od igre.

Ok, roke, penali, sumljivi kartoni. Sudac je malo po svoje naredil tekmo. Sploh divanje bi jaz sankcioniral.

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
524
108
43
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

Čelsi je imel malo morje šansi, ki so jih zapravili, tako da naj zdej ne jokajo. Barca pa tudi pol qrca ni pokazala od igre.

Ok, roke, penali, sumljivi kartoni. Sudac je malo po svoje naredil tekmo. Sploh divanje bi jaz sankcioniral.

Podpis. Pa tudi Ballackovo obnašanje je bilo za
uf-1.gif
, čeprav je bilo takrat že vsega konec.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Danes je imel sodnik svoj dan... 3 čisti penali... enega je ven potegnil, druga dva sta bila pa preblizu gola, da bi jih na rob 16-erca prestavil...
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik tomi pravi:
zakaj ti grejo culeti na živce? a kr ne razbijajo ?

Ne tisti pravi navijači, naši slovenčki.

Pol jih je bilo še lani za Milan, Real ipd., zdej pa Barca-Barca, kot da so res tako superiorni in 6 klas boljši od ostalih klubov. Ne moreš primerjati tega da šetajo po Španski ligi z evropo. Čelsi je bil prvi sploh pravi nasprotnik letos.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Sodnik je naredil svoje. Barca ni zaslužila finala. Včeraj sploh ne. Samo to je nogomet. Niso ne prvi ne zadnji, ki so tako napredovali ali celo zmagali na kakšnem tekmovanju. Pa naj bo to UEFA, CL, Euro ali svetovno prvenstvo... To je eden izmed "čarov" nogometa. Ne bi bil pa rad v čevljih navijačev Čelzija na stadionu, še manj pa v kopačkah na igrišču. To se ti mora zmešati.

V finalu pa upam, da Barca pokaže kaj zna in da bomo gledali lep nogomet. Seveda pa upam na zmago
grin1.gif
Da potem utihnejo vsi tisti: "Barca v angleški ligi ne bi bila med prvih 7"...