Učiteljica udarila učenko

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Nobeden ni bil pozoren na priimek Miklič.

Pa saj nima veze. Punca niti ne bo dokončala osnovne šole, ker bo v osmem razredu že imela otroka....

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Jap, res je.

Za vsak cvek je potrebno napisati A4 formate, zakaj si mu ga dal. Za ukor je procedura taka, da bo prfoks 3x premislil a mu ga bo dal al ne. Če je otrok problematičen, to ne pomeni, da je kriva vzgoja, ampak je otrok psihično sesut in mu je treba pomagat ( to govori šolski sistem
crazy1.gif
). Dopolnilni pouk, dodatni pouk, nivojske skupine, DSP - dodatna strokovna pomoč , psihologi...vse to imajo danes v šolah. Kakšn DSP?? Mi tega nismo poznali.

Kakorkoli, verjamem da zadeva ni bila tako nedolžna kot pišejo novinarji. Za brezveze jo verjetn ni udarla.

Bi pa dala jst koga (pametnjakoviča) v osmi ali devet razred devetletke, kjer je v razredu 20 južnakov, ki tud slučajno nočejo govorit slovensko in ki ves čas delajo svinarije. Potem je pa vprašan, dobi 1 in drug dan pride fotr v šolo: Moj sine dobu 1! Učiteljica razloži, da ne sodeluje, ne dela domačih nalog in da je bil vprašan. Fotr pa začne: Moj sin pa ne, oni je je super. Moj sine nije tak.

Nooooo, valda da se ti odpelje
uf-1.gif

Imaš pa prijave staršev: "Moj otrok hodi v šolo 7 ur. Pričakujem, da ga boste vzgajal, saj vas več vidi kot nas!"
13.gif
ok, brez besed!

zakon

Guru
16. maj 2008
8.841
860
113
toti Maribor
Ko sem jaz hodil hodil v šolo si dobil kdaj hočeš kako zaušnico, pa smo vsi odrasli v normalne osebe. Sedaj je težava, da so otroci zaščiteni kot ne vem kaj, starši pa jih ne znajo vzgajat. Za vsako malenkost letijo v šolo z odvetnikom
stupid-1.gif
, potem pa se čudijo, da se njihov otrok ne uči, da uživa alkohol, da uživa drogo ,da delajo piz....., tepejo lastne starše. Tudi mi smo delali piz... vendar smo imeli zavore.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Mene pa moti to, da se učitelji 3/4 časa ukvajajo z čefurji in šiptarji, slovenski otroc pa trpijo.........

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
A ste z marsa padli? Učitelj nima kaj uporabljati fizične sile nad otroci! Če ne zna drugače brzdat otrok, oz., če se ne more zadržati, potem enostavno ni za to delo. A podpirate tudi, da vam šef v službi pride dat zaušnico, če se boste zatipkali pri kakem dokumentu? Ali pa če boste zamudili 5 minut v službo?

Pa spet vam je ratalo privlečt južnjake notri. V mojem razredu sem bil verjetno edini z južnimi koreninami, pa smo bili po vedenju najslabši razred v zgodovini šubičeve gimnazije.

Poljane so bile v mojih časih znane kot šola, kjer je največ drog...tam tudi skorajda ni južnjakov. Ja, dajmo spet furat neke naci scene, ko bo pa vaš otrok kakšno pizdarijo v šoli naredil, pa jok in stok, ne ne...moj otrok je priden, saj ni južnjak.
bonk.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.325
3.928
113
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Sedaj je težava, da so otroci zaščiteni kot ne vem kaj, starši pa jih ne znajo vzgajat. Za vsako malenkost letijo v šolo z odvetnikom
stupid-1.gif
,

No ni čisto tako, vsaj pri nas na vasi še ne. In verjamem da so to bolj izjeme kot pravilo, pretepanje otrok v šolah pa tudi. Iz moje mladosti se spomnim samo ene prfokse, ki je pretepala. Ampak ta je imela tudi precejšnje težave z alkoholom in sama s sabo. Drugi učitelji pa so probleme znali rešiti na bolj civilizirane načine.

Rešpekta se ne zasluži z batinami, z božanjem pa še manj, tako da ne posplošujte kar vsepovprek in naokoli.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Mene pa moti to, da se učitelji 3/4 časa ukvajajo z čefurji in šiptarji, slovenski otroc pa trpijo.........

Že imaš zalogo AK47 in granat, da se boš branil, ko napadejo? Čefurji in šiptarji, mislim.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ali mogoče punčka pripada določenemu klanu?

Ne vem, kaj sprašuješ. Mene so dali v kot, vlekli za slatke in zmerjali v OŠ. To je vseeno precej manj kot s par kilami papirja po betici, ko nisi pripravljen.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Računam na vzorec iz bivše juge...

da bodo obračunali med sabo (šipac vs. čefur)... v stilu lepa sela lepo gore...

Slovenci pa bomo crkavali od smeha in jim poslali paket prve pomoči, par šotorov in dekc...

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Nobeden ni bil pozoren na priimek Miklič.

Pa saj nima veze. Punca niti ne bo dokončala osnovne šole, ker bo v osmem razredu že imela otroka....

Hm, jaz poznam eno Sašo z istim priimkom, pa je pomoje manj "ciganska" kot ti. Smiliš se mi, da te motijo že priimki in po priimkih ugotavljaš kdo je kul, kdo pa ne.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Ti si pa cist padel v to cefursko sceno!
grin1.gif
Sicer pa roko na srce, sranje delajo res cefurcki in pa otroci bogatunckov, normalen srednji sloj je pomoje se najbolj normalen. Danes prfoks otroka sploh ruknt ne sme, direktive od zgoraj. Kolega uci na srednji in vem kaksne kolombocije ima. Tako kot je maxi napisala. Ce nekomu ne gre ali se dela norca imas zaradi njega 3x vec dela, rezultat je isti. Najbols da mu v startu das 5 pa cao. Bos sel junija na dopust.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Patriot je dober fant.... in ima dober nos za to...

namreč jih tud pogledat ni treba, jih zavohaš....
grims-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Računam na vzorec iz bivše juge...

da bodo obračunali med sabo (šipac vs. čefur)... v stilu lepa sela lepo gore...

Slovenci pa bomo crkavali od smeha in jim poslali paket prve pomoči, par šotorov in dekc...

Mislim, da smo Slovenci precej bližje obračunu kar drug z drugim. Če se ne bodo med seboj poklali rdeči in beli ali desni in levi, bo pa raja obračunala z "elito". Jaz se ne bi norčeval iz tega.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
tvoj post ne bo razumljen..

ker čefursk domač vzorc je takle

fort pride iz šihta, pošlje ženo v štacuno, če kej ni ok jo pošlje u tri pizde, pije pivo in kometira fuzbal.... mulca pa praša edino če je bil na treningu, če pa ne hodi pa samo da mu da mir........ in občasno govori zgodbe ko je jači......

skratka otrok frustracijo izživi v šoli, ker doma dobi šamar, sam da pizdarijo nardi...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A ste z marsa padli? Učitelj nima kaj uporabljati fizične sile nad otroci! Če ne zna drugače brzdat otrok, oz., če se ne more zadržati, potem enostavno ni za to delo.
Pri nam je bila možnaNiti eden od stotin staršev se ni pritoževal šiba že v prvem in drugem razerdu. Fasal jo je eden od stotih na dve leti, ampak se je to vse vedelo, kateri dve tovarišici sta tahudi. Niti eden od več sto staršev se ni pritoževal. Da bi videli, kakšen red je bil pri obeh tvoarišicah.
evil.gif

Me pa zanima, kako bi ti danes brzdal nevzgojeno mularijo, ki ti razgraja po razredu. Da slišim predloge (ti ne vključujejo klicanja nesposobnih staršev v šolo), vedno mi je všeč, ko je vsak brihten "to pa ne, se ne sme", noben pa ne pove, kaj konkretno bi naredil.