www.asus.com
Malo berem te poste pa iz tega tvojega kriptografskega pisanja razumem da se ne spoznas tocno na zadeve.V oblaku 2x, na laptopu in za podatke, ki sem jih po zakonu ali pogodbeno dolzna backupat še na 5x na zunanjih diskih. Upam, da je to dovolj... Vsekakor spet več, kot je "priporoceno", ampak z mojo srečo bom postfestum znala spet poslusat, kaj bi se lahko, ceprav je bilo se v osnovi več, kot so rekli... Po bitki so itak vsi generali...
Da ne recem, da imam, kar se da, zraven vodeno tudi na papirju. Pac sprintam in fascikliram.
Hvala drugace za ta nasvet, ki je povsem na mestu in sigurno ga smatram za dobronamernega.
Lahko se poves ceno za prejsno generacijo racunalnika, ki ga imas v screenshotu.dej nehi z remote desktopi... to laga vse, če sploh dela... Dela dobro le z Ne-Vascom.
za delo od doma sem kupila laptop, ki tudi poje na papirju vse zahteve. hvala bogu (zaenkrat) tudi v realnosti, kar me trenutno rešuje, samo nevasca nimam gor. Ta ostaja ne desktopu, zato da remote lahko dostopa tudi moja zaposlena. V svoj laptop, ker imam gor tudi osebne reči, je seveda ne spustim, da bi to lahko bil edini kompjuter... Mišljeno je bilo, da je delovna postaja v službi in potem vsaka od doma dostopa preko remote destopa tja. ne vem zakaj, ampak ko sem zase kupovala laptopa, sem čutila na vodi, da je boljše, da kupim takega, ki bo sam zmogel tudi vse to in se ne zanašam na remote desktop. In to me trenutno rešuje, samo kot rečeno, je sitno mi nositi ga sem ter tja. Konec koncev sem spet malo "šparala" in kupila nekaj, kar je mišljeno, da bo v resnici "desktop" non stop v šukota vklopljen in naj se ne bi prenašal. Sem mogla novo taško kupiti, ni ravno yoga...
plan B... koliko je tole vredno:
bi zmogel solidworks za srednješolsko delo in učenje?![]()
Posnetek zaslona 2026 02 15 095804 hosted at ImgBB
Image Posnetek zaslona 2026 02 15 095804 hosted on ImgBBibb.co
p.s.
zavoljo debate... kateri mini PC predlagaš? ne bom rekla "ne" takoj...
Mene bolj zanima ce tocno ves kaj se arhivira in ce je to zadosti. Ker koliko imam jaz izkusnje z razlicnimi programi in proizvajalci so pomembne zadeve ponavadi razmetane
tudi tam ko jih clovek ne pricakuje.
Predvidevam da si kontaktirala vsa razlicna podjetja in so ti tocno povedala lokacije podatkov, ki se morajo arhivirati. In imas to pisno. Za kasnejso vzpostavitev ce bi slo kaj narobe.
Predvidevam tudi da ce imas samo pomembne podatke arhivirane da ves da bo nekaj stala tudi obnova podatkov in vzpostavitev delovanja.