U2 - Zagreb - 10.8.09

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Samo 25% kart preko neta
frown-1.gif
.

Namest, da bi spal do pol 9, predenj grem na šiht, bom mogu pa že 5.50 bit na kompu, pa čakat, da bo ura 6.00
grin1.gif
.
vstopnice.se sprejemajo prednaročila, ane
zmaga.gif
...

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.053
837
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
A kdo ve kako dolgo bo trajal koncert in ali bodo samo pesmi iz novega albuma ali...? Kr če bo samo predstavitev novega albuma potem bo tema...

Lp

Sem si sel pogledat kaj si igrali na prejsnji turi.
Mislim da kake 3 komde z novega albuma. Ostalo pa z vsakega albuma uspesnice.

Upam na:
where streets have no name
beautiful day
stuck in a moment
with or without you
...
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
A kdo ve kako dolgo bo trajal koncert in ali bodo samo pesmi iz novega albuma ali...? Kr če bo samo predstavitev novega albuma potem bo tema...

Hmm, dobro vprašanje...
rolleyes-1.gif

Sodeč po tvoji poizvedbi sklepam, da se še nisi udeležil koncerta takšnega kalibra.

Običajno takšni koncerti trajajo približno nekje okoli 2 uri - predvsem je to odvisno od spremljajočih dogodkov, ki so pri U2 vedno poleg.
S tem mislim na ozaveščanje in opominjajne ljudi na razmere v svetu, dolgotrajno "koketiranje" skupine (predvsem Bona Voxa) s publiko, ipd.

Lahko se tudi pripeti, da je koncert dolg 2 uri in pol, vendar so ti fantje strogi profesionalci in malenkosti ter podrobnosti ne prepuščajo naključjem!
wink-1.gif

Z novega albuma bi znali slišati tam do 5 pesmi, vse ostalo pa bodo legendarne uspešnice, zaradi katerih ljudi hodijo na takšne koncerte.
Ker gre za stadionski koncert je izbira "komadov" prilagojena širokim množicam, sami koncerti pa so pravi spektakli.

Nekateri "poznavalci" sicer U2 ne obožujejo preveč, pravijo pa, da jim težko kdorkoli konkurira v "live" nastopu na odru pred množicam -
ciljam na karizmo osebkov na odru. Tu so nekje kar skupaj z legendarnimi Rolling Stones glede uspešnosti in razprodanosti koncertov -
to je enostavno stvar, ki jo moraš videti preden umreš.
zmaga.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Resno? Par kolegic gre na koncert v ponedeljek... Verjetno niso pokrite tribune?

Accuweather pravi:

Monday, Aug 10
Mostly Sunny
Mostly sunny and very warm
High: 32 °C
Low: 19 °C

Nazadnje urejeno:

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Resno? Par kolegic gre na koncert v ponedeljek... Verjetno niso pokrite tribune?

Accuweather pravi:

Monday, Aug 10
Mostly Sunny
Mostly sunny and very warm
High: 32 °C
Low: 19 °C

Mah...nekje je dež, nekje pa sonce....upam, da se do takrat vreme spremeni na lepo, saj vsi vemo kako nenatančno je napovedovat vreme za teden dni naprej...

http://www.weather-forecast.com/locations/Zagreb/forecasts/latest

http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/HRXX0005?from=36hr_topnav_business

rolleyes-1.gif

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
KSZ..

Kako je pa s fotoaparati? Se jih lahko ima s seboj, recimo kakega majhnega, ala SX200?
smile-1.gif

Namreč, na Killersih v Lj je bilo tudi rečeno, da naj ne bi imeli fotoaparatov, amapk sem jih kar ene par videl s temi malimi digitalci..

No, če pa že ti ga vzamejo - kako ga dobiš nazaj? Verjetno ni izgubljen za vedno?!

masevc

Guru
2. sep 2007
3.513
892
113
jaz sem dobil obvestilo, da bo prepovedan vnos dežnikov, pijače in fotoaparatov s samostojnimi objektivi.
Torej kompakti so dovoljeni

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Pol maš lahko tut DLSR, brez stativa...

Mene trenutno skrbi neki druga...

Menjam karto U2( pondedeljek) za nedeljo ob mojem doplačilu po dogovoru itd...

Hvala in lp

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Alcyx poglej še na tem forumu, če še nisi..tukaj, kar menjavajo, mogoče ti pa uspe! klik
Drugače pa vidim, da se na bolhi tudi kar še prodajajo karte in aranžmaji, tko da pomoje ni panike dobit..
lp

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Peesda, pozabil sem, kdaj se začne ponedeljkov koncert, kart pa tudi nimam pri sebi. Tudi na internetu nisem našel ure pričetka koncerta. Plz help

Nazadnje urejeno:

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Koncert se začne okoli 21h, ni pa do minute natančno. Bolj bojo čakali, da bo dovolj temno, zato da svetlobni efekti pridejo do izraza. Sicer pa se vhodi na štadion odprejo ob 16:30, ko je priporočljivo, da je raja že tam.
Za fotote sicer ne vem, lastne pijače pa menda res ne smeš nositi noter.