U2 - Zagreb - 10.8.09

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
TUDI JAZ JIH MAM!!!!!

Kupil pa sem jih v Varaždinu....štartal sem ob 6:15 iz MBja, pred prodajalno v Varaždinu sem bil ob 7:30, na vrsto pa prišel ob 9:50

Pred mano je bilo že ca. 40 ljudi (prvi so prišli ob treh zjutraj), za mano do začetka prodaj pa še vsaj 100 ljudi in ko se je začela prodaja (ob 9:00), so bile karte za 250kn razprodane v 10ih minutah, karte za 500kn v 15ih, ob 9:30 pa se jim je zružil sistem, tako da 20 min niso mogli prodajat kart in to se zgodi ravno ko sem bil jaz na vrsti. Normalno da se mi je stemnilo pred očmi, saj nisem mogo verjet da se je lahko to zgodilo. Ko si mislim, da je že vse prepozno, odpre prodajalka vrata in spusti mene in še naslednjo osebo po vrsti v štacuno in nama proda karte, katerih več nisem izpustil iz rok. Je pa res, da sem za njih odštel 750kn po karti, ampak mi jih ni niti malo žal, saj sem bil pripravljen za karto odštet tudi 1000kn....zdaj pa samo čakajmo na 10.8...

cheer.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
cheer.gif

Se pa baje govori, da bo še en koncert v ZG, samo to kar ne verjamem - potem bi bil tudi še kakšen kje drugje, ker ZG ni edini, ki je razprodan v hipu.
No, bomo kmalu zvedeli.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik rainbow pravi:
tongue-1.gif
otem bi bil tudi še kakšen kje drugje, ker ZG ni edini, ki je razprodan v hipu

res je....ZG ni edini kateri je bil razprodan...v Goteborgu so pol ure po razprodaji kart dodali dodaten termin, v Amsterdamu in Milanu isto....tak da
grims-1.gif

pusti se presenetit

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Samo v obliki aranžmaja. Čeprav je po eni strani še boljše, peljejo te tja in nazaj, se ga lahko od sreče nažgeš vmes
wink-1.gif

Sem sporočil sodelavki, ki se je takoj šla prijavit s fantom in se zahvaljuje za informacijo.

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
No super. Me veseli
tongue-1.gif

Drgač pa ja..samo aranžmaji ja, sem pozabila napisat. Mislim, da so dali tribune danes ven.
Sj nevem kaj je boljše..tribune ali parter. No, upam, da me ne zgazijo kje..
smile-1.gif

lp

forgot

v penziji
23. jul 2007
293
0
16
' Sj nevem kaj je boljše..tribune ali parter '

Brez zamere ampak s tribune se doživljajo koncerti klasike v dvorani ...

Če te ni v parterju, te ni bilo na koncertu !

LP

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ful mi je zanimivo, da se ti U2 koncerti tako hitro razprodajo, je to zarad raznih dilerjev, ki pokupijo po par sto kart al kako?

fajn, da bojo tk blizo špilali, samo jaz jih težko prebavljam :D

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
U2 imajo eno najštevilčnejših fan baz na svetu. Čeprav je zadnji album bolj kot ne obupen, bodo razprodani. Med drugim imajo tudi kar precejšnje število fanov, ki se vozijo za njimi od koncerta do koncerta, tak da če je recimo koncert na Dunaju, v Budimpešti in Zagrebu, bodo šli na vse tri, pa čeprav bo vsebina koncerta enaka.

gardelin

Pripravnik
12. mar 2009
219
0
16
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Ja, samo 120€ za karto+prevoz....
Sj ne rečm, da ni vredno, sam vseen...

Se popolnoma strinjam s tabo ! Morš bit ene prav usekan nanje, da daš tolk denarja. Čeprav gre moja sestra tud dol ... no, sej ona je lih en prov usekana na U2 je ... hehe.

Jest bi tolk dal samo za enega ... za Murkota !
evil.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
A kdo ve kako dolgo bo trajal koncert in ali bodo samo pesmi iz novega albuma ali...? Kr če bo samo predstavitev novega albuma potem bo tema...

Lp

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jah. [censored] ga. moja je pa rekla, da bi rada šla, tko da bom jutr vrjetn rezerviral karte, če sploh bo koncert...
Po drugi strani pa... U2 je ena izmed top glasbenih skupin, k po dolgem času še vedno nardi dobr komad (vsak ima svoj okus).

Na koncertu takega kalibra pa ni bilo nikoli samo predstavitev novega albuma. Jz vrjamm (
redface-1.gif
.