tvtorrents

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.964
7.302
113
Ker sem dobil od forumskega kolega invitation, sem lahko ponovno odprl račun na Tvtorrents, seveda pod drugim imenom. Ker mi je pri starem računu, ki je blokiran ostalo cca. 26GC kredita, bi ga rad uporabil pri novem računu, kjer imam začetni kredit samo 1GC. Zanima me, ali lahko podarim 20GC iz starega računa sebi na naov račun? Kako se podari kredit? sem bral, pa nikjer ne najdem navodil. Če je sploh možno?

Lep pozdrav

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
ima kdo se kaksen invite za tvtorrents?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.885
6.539
113
Ima tvtorrents tudi angleške nanizanke? Box so skenslali, pa bi rada kaj bolj ažurnega kot eztv. Nasploh pa tako hvalite tvtorrents - a ima kdo kaki invajt za mene?

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
No, to pa tudi mene zanima če je alternativa za TheBox? Bi prosil za kakšen invite

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Vsi trije so oddani. Ko dobim nove objavim.

V vmesnem času pa za tiste, ki si želite še kaj več kot samo TV serije, imam 10 invitov za ilovetorrents.me. Za enkrat še nisem imel primera, da česar ne bi našel med aktivnimi torrenti oz. dobil v vsaj treh dneh na zahtevo (slovenske zadeve so seveda izvzete iz razumljivih razlogov). Gre za popolnoma zaprto pašniško stran, v katero se pride samo na podlagi povabil.