TUŠklub me je razočaral

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Že nekaj let uporabljam tuš kartico v njihovih trgovinah, občasno se pojavijo kake dobre zadeve po polovični ceni ali kaj ugodno in sem to koristil.

Pred nekaj dnevi pa dobim na dom grozilno pismo, kjer zahtevajo od mene, da dam svoje osebne podatke v zlorabo poleg trgovini še Tušmobilu (me ne zanima), TušHoldingu (kaj je to za ena mafija) in Tuš Nepremičninam (hvala imam nepremičnine).
Če na to ne pristanem, mi bodo kartico veselo skenslali.

Seveda naj jim dam še moj email in gsm, da me bodo nadlegovali še po teh poteh.

To je smrt še zadnje približno normalne in nenadležne kartice za popuste, ki ne temelji na nekih časovno omejenih pikah in podobnih psiholoških metodah, ki folk sili v nabavo nepotrebnih čigumijev pred blagajno.

No mojo bodo skenslali, bom odslej raje hodil kam drugam, ker mi ni do tega da razna podjetja mrcvarijo moje osebne podatke in mi pošiljajo 'prilagojene' ponudbe.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
jaz nisem dobil se nic (žena je) in mi 10 najljubsih sae vedno dela,..
ko mi bodo izklopili kartico pac ne bom prisel se po tisto malo kar nabavim sedaj,..

b

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Huh, ne moreš verjet. Mi tudi še nismo nič dobili. Ko pač bo, bo pa špar pel. Me pa zanima kaj se bo zgodilo s pametnjakovičem, kateri je to odobril, če bo osip velik.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Precej podatkov imajo tudi napačnih, ker so jih iz formularjev očitno prepisovali kar šimpanzi. Tako so mi nedavno nazaj v roke pri blagajni potisnili karton s povsem napačnimi podatki ( imamo več tuš kartic ), napačna pošta, narobe črkovano ime itd.. itd.. in naj bi kar pri blagajni popravil podatke, podpisal in vrnil. Ko sem opazil goro drobnega tiska, sem se prodajalki zahvalil, da bom raje to preveril doma in prinesel listek nazaj. Ista finta je bila kot zgoraj, človek misli da popravlja podatke, v bistvu se pa s podpisom strinjaš z vsem živim. Umazano. Seveda je stvar frčala v koš.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Nehaj kupovati pri tem mafijskem kretenu MIRKO TUŠU.......slovenski BERLUSCONI.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Nehaj kupovati pri tem mafijskem kretenu MIRKO TUŠU.......slovenski BERLUSCONI.

Kupujem kjer meni paše, ne samo tam kjer politiki ven kradejo iz firme in posledično to potem ni kao ni tajkunsko/mafijsko podjetje.

DCD

Pripravnik
1. sep 2007
94
0
6
Numy to je zaradi tega, ker bodo začel z uporabo kartice v celi skupini.
Nič hudega ne bo in noben te ne bo nadlegoval.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
In e-mail ter podobne podatke rabijo za to ... zakaj ze ? Marsikdo tega sploh nima.

Ce so bili do zdaj zadovoljni, potem naj pac omogocajo uporabo kartice tudi drugje, imetnik kartice bo pa ze sam odlocal o tem kjebo (ce sploh) nabavljal - ali samo v njihovi speceriji ali tudi v kaksni drugi poslovalnici.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik DCD pravi:
Numy to je zaradi tega, ker bodo začel z uporabo kartice v celi skupini.
Nič hudega ne bo in noben te ne bo nadlegoval.

Jaz na izsiljevanje iz principa ne pristajam in tokrat ne bo nič drugače. Če ne rabijo podatkov, zakaj jih potem zbirajo ?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
No, ker vidm, da mal prenapihuješ zadevo, ti malo razjasnim..

Dobil si za podpisovat stvari, ker so se Tušklub kartice velikokrat mešale. Kako? (primer) Ti si dal kartico in jo pozabil na pultu pri prodajalki. Un za tabo je pa to videl in vzel tvojo kartico. Čez kaki mesec jo je spet un pozabu, in zadeva se je ponavljaja non stop. Da se to prepreči, so prodajalke dobile komando, da ti dajo list, kjer se izpišejo tvoji podatki o kartici in naročniku (lastniku kartice), ti podatke preveriš in podpišeš, da je to res tvoje. GSM in email nista obvezna (kjer je * je obvezno polje, ampak to si vrjeton prebral, ane
smirk-1.gif
).

Podatki se vodijo v evidenci, ker tisti, k večkrat nakupujejo, dobijo boljše ugodnosti. Npr. še dodatnih 10 najljubših (izbrani paketi-določeni so dobili kupone in prihranili pri nakupu), etc etc..

Tako da.. Ni vse tko črno, kot se tebi zdi. Pač, eni so kartice založili doma in potem hoteli novo. Eni so jih izgubili. eni so jih... blablabla.
grin1.gif

p.s. tušmobilu bodo dali podatke, da ti domov lahko pošljejo ponudbo za TM, kar se pa Tuš nepremičnine tiče, ti pa neznam povedat. Vrjetno bodo kake akcije za zveste nakupovalce za kake popuste v zdraviliščih, termah, mogoče cenejši najem apartmajev in tako naprej...

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
>No, ker vidm, da mal prenapihuješ zadevo, ti malo razjasnim..

Nič ne napihuje.

Popolnoma enako izkušnjo imam sama od poletja, in tisti drobni tisk je bilo popolnoma enako besedilo kot na obrazcu, ki sem ga ponovno dobila v podpis po pošti (sicer že mesec dni nazaj).

To, kar so počele prodajalke ("še tole podpišite, prosim" "kaj pa je to?" "ah, samo preverjamo podatke na karticah, če so pravi .. ", v resnici pa si še podpisal, da se strinjaš z vsem živim sranjem), je bil dober nateg, s katerim so dobili ohoho dovoljenj za zbiranje in obdelavo.

Sama sem naredila enako kot nekdo prej - prebrala, raztrgala in direkt v koš.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Tuš Nepremičninam (hvala imam nepremičnine).

Ubistvu si skromen in si v resni pravi nepremicninski mogotec. Imeti tvoj email je isto kot imeti vrabca v roki.

...aja zakaj sploh v startu jemles neke kartice popustov in zbiras tocke in pike ce pa "imas nepremicnine". Eno prodej, kaj ku*ac!!

Nazadnje urejeno:

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Tuš Nepremičninam (hvala imam nepremičnine).

Ubistvu si skromen in si v resni pravi nepremicninski mogotec. Imeti tvoj email je isto kot imeti vrabca v roki.

...aja zakaj sploh v startu jemles neke kartice popustov in zbiras tocke in pike ce pa "imas nepremicnine". Eno prodej, kaj ku*ac!!

a ker ima nepremičnine, se mora podrediti njihovemu posiljevanju s promo smsi/mejli?
a če ima nepremičnine, se ne sme na trgu obnašati kot racionalni potrošnik in kupovati željenih izdelkov tam, kjer so v času/načinu nakupa najcenejši?

jaz sem pa prav vesel, da se ljudje počasi (še vedno prepočasi) zavedajo svojih pravic s tega področja, sploh tega, da je dajanje osebnih podatkov resna zadeva in ne nekaj nepomembnega. in da če jih že daš, jih ne daš za tri kuhinjske krpe ali kilo jabolk.