Turbo maksimus - kje pušča?

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Živjo,

torej, imam Turbo maksimus, ki pa nekje pušča - zjutraj se zbudiš skoraj čisto na tleh. Ponavadi sem zračnico od kolesa dal v lavor in tam, kjer so bili mehurčki, je pač počeno oz pušča zrak. Ker pa je turbo maksimus zadeva velika 200x140 in ker doma pač nimam lavorja velikega kot bazen, me zanima, če ima morda kdo kakšno idejo, kako bi najlažje ugotovil kje pušča?

Hvala

Lp

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Namaži z milnico. Boš hitro opazil mehurčke. Pa še opral boš zadevo.

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Ponavadi puščajo pri ventilčku. Meni ravno zato niso všeč te blazine ker večina spušča. Sem jih ze zelo veliko videla (od prijatlov) pa do sedaj 2 da nista spuščali. Jaz prisega na samonapihsljivo blazino.

lp

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Pri nas je 2x puščala na šivu,...je pa fotr poiskal luknjico tako, kot je Jernej predlagal
smile-1.gif

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
bemtiš, pol si pa moram vzet cel dan frej, da bom našel tole luknjico
smile-1.gif

Sem mislil, da je kak bolj simpl način, pa zglead ni
smile-1.gif

hvala vseeno

han

Pripravnik
15. okt 2007
126
0
16
laibach
z kakim čistilom (stelex,....), ki ima razpršilo, našprici po šivih in okol ventilčka in se bojo pojavl mehurčki...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
mal off topic.
Nisem še ležal na tej blazini me pa zanima kakšen je spanec na njej. Mislim a uporabljate ta turbo maksimus (al kaj že) prav za ležišče ali za tako občasno? Kako je z potenjem poleti?
Zanima me zato ker imava z drago trenutno ta ****** dormeo katerega so nama še 2x zamenjali pa nama vedno v kakšne pol leta nastanjeo luknje v ležišču
rolleyes-1.gif
Sumim da je problem v tem da v bajti še ni fasade in je pozimi kar nekaj kondenza po stenah torej posledično velika vlaga katera zgleda škoduje jedru (lahko da se motim, gre zgolj za mojo teorijo), tako da mi je trenutno dokler ni vse zrihtano tipitopi, mal škoda dajat xxxx denarja za dobro ležiče, ša me zanima ta varjanta.

Hvala

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Jest ga mam poleti za v šotor... Ravno prav ga moraš napihniti, pa se spi brez problema. Sicer se prvo noč navajaš, potem pa že gre... Na začetku te moti to, da če se druga oseba premakne, premakne tudi tebe. Imam pa sam še eno dodatno jogi rjuho čez. Na dolgi rok si pa ne predstavlajm, kako bi bilo...

Nazadnje urejeno:

smidge

Pripravnik
2. avg 2007
168
0
16
meni se zdi predvsem motece to, da se tista guma, ki je na spodnji strani, nekako lepi na podlago (pac da ne drsi), in to sproducira pokanje, vsakic ko se premaknes.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Mene pa zanima s čem se to čudo flika? imam namreč luknjo spodaj točno na robu vdolbine, original sem zgubil, becikl flika pa noče prijet
frown-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
tudi jaz imam tol ečrno mrcino in mi j eful huda, ko gremo s šotori na morje. Vsi sedijo na nekih čudnih stolih, midva z mojo pa udobno na turbiču
cool-1.gif

spušal je na kar nekaj mestih. Največ lukenj je bilo okoli tistih krogov! poiskal sem jih tako, da sem na vrtu vzel cev z vodo in jih zalil, potem pa gledal, kje so mehurčki. Zaflikal sem jih z navadno fliko (ne tisto za kolo). V trgovini jih imajo. Poskusi več različnih, če ti ena ne prime.

Je bil pa tudi ta problem, ja, da sem se zbudil na tleh. Pa ne zjutraj, pač pa po eni uri!
aplauz.gif
Se je naredila luknja velika za moj mezinc ..

Da ne bo škripalo pa daj rjuho čez in problem rešen. Se spi in sek.sa brez problema
tongue-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
kolega imel enkrat na morju.

Vsak večer jo je flikal. Po parih urah spanja se je pa že začelo pizdenje ker je bil SPET na tleh.
jezen.gif

Na konc je blo gor več flik kot blaga.
bonk.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
jaz sem se poslovil od te igrače in nabavil samonapihljive blazine firme artiac, debele 5cm. Drage ko sam satan, ampak baje držijo zelo dolgo in so udobne. Bomo vidli ,bom jo zdaj preizkušal 2 tedna

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Tole ti pa kar verjamem. Tudi jaz moram mojo poflikano kar naprej pumbat (k sreči s pumpo na elektriko). Nikoli ne zaflikaš do konca
cry12bpy.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Mi jo imamo doma že par let - nobenih flik, pumpanje včeraj šele drugič od začetka uporabe. Spim pa ne prav dobro tam gor. Jogi je boljši.