jaz bom svoje otroke vzgajal tako, da bodo spoštovali prometne predpise, ne pa brezglavo divjali po cesti.
Vsekakor sem pa prepričan, če si voznik, da si se srečal z primeri, ko si kolesarje poslal nekam v tri ...., ker so delali štalo na cesti.
In imam kolo, se vozim po cesti in sem voznik in mi je vse znano in jasno.
Tako kot je jasno, da je omejitev 50 km/h in če prekorači in če te dobijo plačaš kazen.
Samo še čakam dan, da ukinejo polovičke, kazni povečajo glede na posameznikove dohodke in takrat bo red.
Aja, pa še nekaj, pa ko bodo vsi miličniki, ki imajo osnovno šolo in nato Tacensko pranje možganov šli v penzijo, takrat bo pa red na cestah, tak kot je v tujini.
Kolesarji jokajo, čejih ustavijo in morajo pihat. Mislim halo.
Potrebno je narediti red, na krut način, drugače ne gre.
Vsekakor sem pa prepričan, če si voznik, da si se srečal z primeri, ko si kolesarje poslal nekam v tri ...., ker so delali štalo na cesti.
In imam kolo, se vozim po cesti in sem voznik in mi je vse znano in jasno.
Tako kot je jasno, da je omejitev 50 km/h in če prekorači in če te dobijo plačaš kazen.
Samo še čakam dan, da ukinejo polovičke, kazni povečajo glede na posameznikove dohodke in takrat bo red.
Aja, pa še nekaj, pa ko bodo vsi miličniki, ki imajo osnovno šolo in nato Tacensko pranje možganov šli v penzijo, takrat bo pa red na cestah, tak kot je v tujini.
Kolesarji jokajo, čejih ustavijo in morajo pihat. Mislim halo.
Potrebno je narediti red, na krut način, drugače ne gre.