TUJINA simobil

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
A se lahko kako odjavim od teh sporočil? Vsakič ko v tujini zamenjam operaterja mi pošljejo sporočilo naj si vklopim to storitev, včasih pa tudi kar tako in je sila nadležno.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.115
10.968
113
kod Džej-Zija
Raje pusti. Tako veš, da vsaj en misli nate. Pa čeprav je samo tuj operater, ki mu gre za tvoj denar.
evil.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Sem mogoče malo zmedeno napisal. Sporočilo je od simobila za njihovo storitev tujina, pišejo pa da naj pošljem besedo TUJINA da si vklopim neko storitev... Žal sm vsa ta sporočila zbrisal in ne vem več natančno kaj piše.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Po moje ti lahko blokirajo vsa sporočila, ki bi jih oz. jih prejmeš od Si.mobila in ne zgolj SMS-a glede Tujine.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Sem mogoče malo zmedeno napisal. Sporočilo je od simobila za njihovo storitev tujina, pišejo pa da naj pošljem besedo TUJINA da si vklopim neko storitev... Žal sm vsa ta sporočila zbrisal in ne vem več natančno kaj piše.

Če bi to sporočilo malo bolje prebral in mogoče potem še pogledal na spletni strani, bi ugotovil, da bi lahko s to storitvijo kar dosti ceneje telefoniral v tujini
grims-1.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Za klicanje iz tujine uporabljam predvsem služben telefon, s svojega pa sila malo kličem, pošljem kak SMS in nič več.