Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
A se lahko kako odjavim od teh sporočil? Vsakič ko v tujini zamenjam operaterja mi pošljejo sporočilo naj si vklopim to storitev, včasih pa tudi kar tako in je sila nadležno.
Sem mogoče malo zmedeno napisal. Sporočilo je od simobila za njihovo storitev tujina, pišejo pa da naj pošljem besedo TUJINA da si vklopim neko storitev... Žal sm vsa ta sporočila zbrisal in ne vem več natančno kaj piše.
Citat: Uporabnik flip pravi:
Sem mogoče malo zmedeno napisal. Sporočilo je od simobila za njihovo storitev tujina, pišejo pa da naj pošljem besedo TUJINA da si vklopim neko storitev... Žal sm vsa ta sporočila zbrisal in ne vem več natančno kaj piše.
Če bi to sporočilo malo bolje prebral in mogoče potem še pogledal na spletni strani, bi ugotovil, da bi lahko s to storitvijo kar dosti ceneje telefoniral v tujini
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.