Tujci navalili na bolho

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ta bolha se mi zdi da je vedno bolj neko leglo nepismenih idiotov. Prodajam telefon in čeprav napišem zraven z velikimi tiskanimi črkami MENJAVE NISO MOŽNE!!!, dobim vsak dan vsaj en mail če menjam za to in ono
bonk.gif

Jst tudi dobim teh predlogov za menjave malo morje ... Kaj vse bi folk menjal ...
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ta bolha se mi zdi da je vedno bolj neko leglo nepismenih idiotov. Prodajam telefon in čeprav napišem zraven z velikimi tiskanimi črkami MENJAVE NISO MOŽNE!!!, dobim vsak dan vsaj en mail če menjam za to in ono
bonk.gif
Jaz isto napišem. Ne se sekirat, enostavno pritisneš tipko DELETE in je.
priden.gif

Škoda živcev.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Napisi takole:

MENJAVE NISO MOZNE !!! (to pomeni, da menjave niso mozne; tistim, ki tega niste sposobni dojeti in s smetmi zasuvate moj e-nabiralnik, bom uslugo vrnil s prijavo na karseda mnogo spam list)

Potem njihov e-mail vpisi povsod, kjer sitnarijo zanj da te spustijo naprej do kaksnih vsebin kljub temu, da registracija ni potrebna (ankete in podobno), po moznosti se obkljukaj, da bi res rad prijemal obvestila o njihovem porduktu ... pa naj se bedaki sami ukvarjajo s posledicami.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Morda se enkrat podcrtaj del pojasnila, kjer pise da menjave niso mozne, da bo bolj ocitno :D