Torej ce bo RT objavil posnetke vec kot 7 lokacij kjer naj bi eksplodiralo, potem gre za rusko propagando?Od 100+ tomahawkov jih je, menda, samo 7 doseglo cilj.
Torej ce bo RT objavil posnetke vec kot 7 lokacij kjer naj bi eksplodiralo, potem gre za rusko propagando?Od 100+ tomahawkov jih je, menda, samo 7 doseglo cilj.
Neporabljeni hormoni špricajo..saj, če bi zagustilo potem...........Ne, dejmo raje kamelčijevo bajto označit, pa jo zraketirat... To je še lepš... Bo potem povedal kako bo še navdušen...
to ti praviš-junija me čaka vpoklic predvidoma za 3 dni..se bova srečala?....potem bi ti etak opazoval vse iz fotelja ker si ze prestar za active duty
To sem prebral pod komentarji novice, zato pa sem napisal 'menda'.
Syrian Al-Dumayr Military Airport, located 40 km north-east from Damascus, was attacked by 12 cruise missiles, the Russian MoD confirmed, adding that all missiles were intercepted by Syrian air defense systems.
To repel the attack, Damascus deployed Soviet-made surface-to-air missile systems, including S-125 (NATO reporting name: SA-3 Goa), S-200 (SA-5 Gammon), 2K12 Kub (SA-6 Gainful) and Buk.
"Tukaj sem na strani naših zaveznikov ZDA, VB in Francije. Ob morebitnem vojaškem spopadu v Siriji bi morala tudi Slovenija poslati svoj elitni bataljon - seveda ob pogoju da je 'combat ready'."
Kako imaš lahko nekoga, ki je z lažjo napadel Irak, pobil na stotisoče nedoižnih, nato napadel še Libijo, destabiliziral Sirijo, oboroževal islamiste, prodajal rekordne količine orožja Saudijcem, sprožil največji begunski val po drugi svetovni vojni, ki napada države samo in izključno samo zaradi ekonomskih interesov, ki sklepa posle z šeriatskimi Saudijci,......skratka morilce, lažnivce.....za zaveznike????
Tudi, če so na pairu "zavezniki" se ljudi ocenjuje po njihovih dejanjih.
Največji morilci in napadalci na druge države pač ne morejo biti zavezniki. Razen, če nisi sam morilec in lažnivec.
Bluzijo na polno.Francija: Imamo dokaze, ampak jih nebi predstavili.
ZDA: Bil je napad s kemičnim orožjem ampak še iščemo dokaze da je bil.
Nisem pristaš Rusije, ampak poslušanje takšnih nebuloz od nekih svetovnih voditeljev je smešno.
Evo vam o arsenalih kemičnega orožja.Ameri kazu da su gadjali skladista hemijskog oruzja. Svako ko ima bar malo pameti mora znati kakav je efekat i posledice eksplozije koja razara hemijske supstance. To bi bila katastrofa vise kilometara u okolini. Toga nema, pa se postavlja, vec vise puta postavljeno, pitanje :Sta je sa tim hemijskim oruzjem ? Odgovor necemo dobiti, kao i do sada, jer oni dobro znaju sta lazu, pa nece ni pokusati odgovoriti.
Priden Trump. Kar tako naprejPoglej priponko 21256
S cim ? Saj nimajo vec nic delujocega.Nisem na tekočem zdajle.
Torej koliko ameriških letal, letalonosilk je uničila rusija ker so se Američani drznili napasti Sirijo? Ker ruske grožnje so bile par dni nazaj zelo ostre.
S cim ? Saj nimajo vec nic delujocega.