TRR pri delavski hranilnici ?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik krentip pravi:
Malo pregledujem prihodke in odhodke in ugotavljam da mi banka na letni ravni vzame kar precej denarja. Zato sme šel malo rpeverjat cenike drugih bank in našel : http://www.zps.si/index.php?option=com_osebnefinance&view=banketrrvprasalnik
Tu bi rad dodal tole osebno izkušnjo:
- cenejši ponavadi pomeni tudi manj muzike
- 50 ali celo 100 EUR na leto ni tako veliko, kot se sliši na prvi pogled:
- to je nekaj deset centov na dan
- če bi vsak delovnik vzel za en evro cenejšo malico, bi na leto prišparal krepko več (okoli 250 EUR)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Stanje, promet, plačila, trajniki in bremenitve, poročila.
V čim bolj komot obliki.
Plus dodatki (krediti, posojila, depoziti, kar si pač "zmisliš")

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Prenosljivost telefonskih stevilk je ukrep, ki je koristen samo za tiste, ki so zaradi tega dobili novo sluzbo. Uporabniki imajo od tega samo pripombe znancev ("sparas na moj racun ?" in podobno).

Kaj bo naslednje, ideja da so tudi hisne stevilke prenosljive ?
smile-1.gif

1.) In za nas, ki bi radi šli na bolj ugoden paket, a ohranili isto številko. (za razliko od tistih, ki si jih omenil, ki jamrajo, da imajo predrage klice)

2.) Glede na kolobocije ob selitvi: Definitivno bi to bilo dobro. Javim na eno centralno mesto novi naslov in "vse deluje".
Ampak eni imajo raje, ko skoraj nič ne deluje.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Stanje, promet, plačila, trajniki in bremenitve, poročila.
V čim bolj komot obliki.
Plus dodatki (krediti, posojila, depoziti, kar si pač "zmisliš")

Ponavadi imajo manjše in cenejše banke boljše pogoje za kredite, depozite in posojila...res pa je, da so njihovi izpiski ponavadi relativno bogi, poročil sploh ni, ampak resno dvomim, da bi kdaj to potreboval.

NKBM ima zelo lepo narejeno analizo porabe, videt je lepo, sliši se lepo, a uporabna vrednost je enaka ničli. Kaj bi mi sploh to pomagalo, da bi videl, da preveč porabim za hrano, v današnjem času se tak kupuje povečini samo to, kar se pač rabi,

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.831
113
A je kaj novega pri poslovnih računih? Je Delavska hranilnica še vedno najcenejša? Baje je Banka Koper tudi zelo ugodna.