Trpinčenje otrok v vrtcu v Kamniku

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Citat:
zkoriščevalec otroške delovne sile!

Ampak si pozno začel, Jaz sem mojega otroka začel navajat na lopato, grablje itd. že pri petih letih. V bistvu je že pri štirih znala ločit med križnim in navadnim izvijačem.

pa ločiti kovine itd....
hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.141
11.222
113
nisem bral vse solate, a velja dejstv, da najbolj problematične otroke imajo še bolj problematični otroci. In ponavadi zgago delajo predvsem taki problematični starši.To se vidi že v vrtcu. Baba usrana zanikarna bo najbolj utrujala vzgojiteljici, zakaj ima njen otrok recimo umazana usta..itd, v resnici pa gnoj doma. Kaj je tu bilo res inkaj ne, bodo morali raziskat..Če pa je tole res da je zapirala otroke na blakon in jih lepla s selotejpom, pa zapor za 5 let. cese closed.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Še enkrat, mene moti to, da sta dali prosovoljno odpoved in priznali. Če nekdo to nardi je zame kriv, brez filozofiranja tukej. Enostavno pove tudi dosti o človeku, ki ne zna zagovarjat svoja stališča, potem dejansko ni vreden da bi vzgajal druge...

samo to..... otroc gor ali dol... Vsi, ki jih imamo, vemo da so zoprni in da stalno probavajo meje do kam se gre. Pedagog, ki pa otroku četudi grozi z primitivizmom, poslala te bom v jamo, zalepila ti bom usta pa ni druzga kot ovca...

V našem vrtcu grejo v garderobo stat oz dobijo neko kazen pospravljanja itd... in so tud šiptarji vmes pa vsi lepo ubogajo. Pa so eni bolj problematični eni manj...

tukaj pa je filozofiranja na kubik......

Odpoved daš če si kriv ali če najdeš boljši šiht....... to je to...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Odpoved daš če si kriv ali če najdeš boljši šiht....... to je to...
Ne veš, kakšno je bilo ozadje. Niso vsi ljudje pravniki, zlahka ju je ravnateljica nategnila (če vzamemo, da nista krivi) v smeri 'dajta odpoved, če ne vaju bo vrtec tožil, ostali bosta brez vsega' itd. Osebno se strinjam s tabo, vendar je pa zgodba povsem drugačna, če imaš otroke, kredite ipd in potem nabašeš še na bolnega šefa, ki se spravi nate.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Rad bi tebe vidu v njihovi koži,.......razen če si tolk neumn, da verjameš, da lahko zaposleni dobi tožbo proti otroku, v Sloveniji seveda,.....v Avstriji bi pa res blo drugač..
....Pa ti grozijo s povrnitvijo vseh stroškov +odškodnine, ti pa brez službe, kar pomeni rubež bajte,........
.........med načelnim in butastim je velika razlika,

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Ma ne palamudi, kakšni pravniki a gre za fato al za nek izobražen kader.
Če gre napad na strokovnost, se pa valda zna zagovarjat, al je to čudn.... Zato ne rabiš bit pravnik, pa še iz foha je??

wtf?

Še enkrat če sta ovci res vzgajali tudi z grožnjami ti bom zalepila usta in podobne fore.. potem razumem da daš odpoved, ker nista za ke.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
v javni upravi pa te res težko vn fuknejo, poznam iz šolstva ko je šef rekel kaj mu naj nardim, vn ga vržt ne morem itd....
dej ne nabijej. Če ovca ne zna stat za tem, da je bila njena vzgoja primerna potem ni za to dela... In očitno je bilo tako.

Če lahko z debilnimi grožnjami merka otrok vsak, potem ne rabimo pedagoginj, katere Štrukelj zagovarja, da bo strokovnost padla. Temveč ciganko z čikam, da daje šamare in bo red...

Vrtec pa bo iz 400 eur padel na 80 eur...
Če neki izobraženi ovci ne znata zagovarjat svojih stališč, potem ni niti avtoritete pri 4 letnih mulcih...

TO JE FACT.....

Vsi smo hodil v vrtce, šole.. so bili prfoksi pri katerih smo delal pizdarije in pri nekaterih nismo....

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Jst ti samo povem dejstvo, da v Sloveniji v tožbi ,,starši+otrok proti zaposlenemu, je vedno do sedaj izgubil zaposleni.
pa če prnese mulc motorko v šolo in učitelju odbije glavo, bodo strokovnjaki razsodili, da je kriv učitelj, ker ga je sprovociral s svojo nestrokovnostjo..
največ kar bi pa doletelo starše je plačilo čiščenja in beljenja
tak je pri nas......to kar pa omenjaš ti je pa čist nekaj drugega, ko se hoče ravnatelj kr tak po svoji presoji nekoga znebit, to je popolnoma nekaj drugega.....
a se ti sploh sanja,da je treba danes za navaden ukor skozi postopke in dokazovanja, skoraj podobno kot za sodišče

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.189
16.469
113
Jaz tudi mislim, da sta vzgojiteljici "priznali" dejanje zgolj zaradi samega pritiska.... Kar se pa tiče izobrazbe in vzgojiteljic....no...to NISO ravno najbolj brihtne in izobražene osebe, je ena moja poznana oseba dala pred kratkim čez to izobraževanje in izpit za vzgojitelja in ko sem poslušal kakšni so ta izobraževanja in testi....z IQ na nivoju sobne temperature bi jih naredil kot za šalo. In če takšnemu potem malce zagroziš ali pa predstaviš kompletno situacijo tako, da se le-ta prestraši, boš prav na hitro dobil osebo, ki bo priznala neprimerno ravnanje ter podpisala odpoved. To leti na tole -
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Če neki izobraženi ovci ne znata zagovarjat svojih stališč...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Učitelji hodijo po zelo tankem ledu - spomnim se gimnazije, kjer se je mnogo svinjarij, kjer bi učitelj moral posredovati, pometlo pod preprogo zavoljo miru. Šole si ne želijo tovrstne publicitete, starši grozijo z vezami in poznanstvi itd. Tu se zadeve hitro zakomlicirajo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Tudi to je res, vsi iz tega foha so res nekako ,,posebni,, imajo neko svojo logiko, al kak bi najlepše reku.....

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
http://www.slovenskenovice.si/...ili-ust-malckom

Nova plat zgodbe matere otroka, nad katerim naj bi se znašali odpuščeni vzgojiteljici: »Govorijo mi, kako sem lahko tako neumna, da verjamem svojemu sinu glede na to, kakšen je.«

Danes pa povsem nova viža. V telefonskem pogovoru je mamica, ki je celotno zadevo dala v javnost, posredno priznala, da nihče nikomur ni zalepil ust. Po njenih besedah sta vzgojiteljici s tem le zagrozili otrokom: »Priznali sta, da nista zalepili ust, ampak sta grozili s tem, da 'če ne bodo tiho, bomo uporabili selotejp in vam zalepili usta'.«

Materi je za vrtčevsko afero zdaj žal: »Nisem hotela nobenih komplikacij. Le svojega sina sem hotela dati stran, v drug oddelek ali vrtec. Na to, kar je naredila direktorica vrtca, nimam vpliva. Zgrožena sem, da je do tega prišlo. Pričakovala sem, da bodo kakšne sankcije, neplačan dopust, prisilni, premestitev v drugo skupino ... kakšne bedarije.«

nacek

Guru
13. okt 2012
2.966
613
113
in "drama" se nadaljuje
iz novic http://www.slovenskenovice.si/...ili-ust-malckom

Danes pa povsem nova viža. V telefonskem pogovoru je mamica, ki je celotno zadevo dala v javnost, posredno priznala, da nihče nikomur ni zalepil ust. Po njenih besedah sta vzgojiteljici s tem le zagrozili otrokom: »Priznali sta, da nista zalepili ust, ampak sta grozili s tem, da 'če ne bodo tiho, bomo uporabili selotejp in vam zalepili usta'.«

Materi je za vrtčevsko afero zdaj žal: »Nisem hotela nobenih komplikacij. Le svojega sina sem hotela dati stran, v drug oddelek ali vrtec. Na to, kar je naredila direktorica vrtca, nimam vpliva. Zgrožena sem, da je do tega prišlo. Pričakovala sem, da bodo kakšne sankcije, neplačan dopust, prisilni, premestitev v drugo skupino ... kakšne bedarije.«

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ksz..

mater bluzite. In kako vi brihtoli veste v kakšnem kontekstu je rekla, da mu bo usta zalepla, da je cel drama okoli tega in zaradi take izjave kar 5 let v zapor?
bonk.gif
Pač mali je na podlagi izjav mnogih staršev bojda zelo problematičen, očitno ji je malce popil živc in mu je rekla, da mu bo akr usta zalepla, ja in? Bogi revček bo imel zaradi miljon pravic in nobene dolžnosti verjetno celo življenje trame zaradi tega. Zato pa je vse tako, ko se samo po rokicah nosijo te vaši sončki. Pa fak no kakšne prbijate. Pa kako visok IQ ima vzgojiteljica. Ja zaradi mene ga ima lahko samo 15, ker je to za tovrstno delo praktično irelevantno. Sej ne dela s kvantno fiziko ampak z otroci. Torej mora biti izredno potrpežljiva, ljubezniva in predvsem mora rada opravljati svoje delo.
Ma dej bluzit, zato pa je malo morje razvajenih pamžov. Mene srat prime ko pridem po tamalo v vrtec, ko vidim kaj vse si tamali dovolijo, bože nedaj kakšenmu kaj rečt
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.189
16.469
113
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
ksz..

mater bluzite. In kako vi brihtoli veste v kakšnem kontekstu je rekla, da mu bo usta zalepla, da je cel drama okoli tega in zaradi take izjave kar 5 let v zapor?
bonk.gif
Pač mali je na podlagi izjav mnogih staršev bojda zelo problematičen, očitno ji je malce popil živc in mu je rekla, da mu bo akr usta zalepla, ja in? Bogi revček bo imel zaradi miljon pravic in nobene dolžnosti verjetno celo življenje trame zaradi tega. Zato pa je vse tako, ko se samo po rokicah nosijo te vaši sončki. Pa fak no kakšne prbijate. Pa kako visok IQ ima vzgojiteljica. Ja zaradi mene ga ima lahko samo 15, ker je to za tovrstno delo praktično irelevantno. Sej ne dela s kvantno fiziko ampak z otroci. Torej mora biti izredno potrpežljiva, ljubezniva in predvsem mora rada opravljati svoje delo.

Točno tako. Ampak tako osebo vseeno lažje pripraviš do tega da podpiše samovoljno odpoved, to je vse kar sem jaz hotel povedati z IQjem.

Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ma dej bluzit, zato pa je malo morje razvajenih pamžov. Mene srat prime ko pridem po tamalo v vrtec, ko vidim kaj vse si tamali dovolijo, bože nedaj kakšenmu kaj rečt
bonk.gif
Če bi men pršla tamala domov z izjavo, da ji je vzgjiteljica zaqgrozila, da ji bo kr usta zalepila, bi ji lepo rekel, da si je očitno že zaslužila in da naj se lepše obnaša.

Še enkrat - točno tako
zmaga.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik nacek pravi:

Mati kuzla, ki ima verjetno koncane 3 glavne odmore, bo se odrejala kazni, sankcije in diktirala delo v vrtcu.

Ko ze mislis da je drzava v qrcu...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ma folk je res čist blesav no. Za vsak grd pogled neke socialne, očitno že za izjavo v obliki mile grožnje kar zapor, ja pa kam rinete s to mentaliteto? Kaj res vsi mislite, da so otročki pa pravi angelčki? Ja ne niso. Same pizdarije jim gredo po glavi in prav je tako. Išečjo svoje meje in starši smo tukaj da jim jih pokažemo. Ne pa samo ujčaknje in zavijanje v vato, nato pa za vsako stvar tožarjenje in jokcanje k mamici in očku. Ja lepo te prosim no.

Glede tega koliko je država v kurcu...jah ravno toliko kot so v kurcu njeni volilci. Potem pa veš kaj in kako. Saj povsod po medijih in tudi tukaj vidiš kakšen halo ker je malce glas povzdignila nad podivjanim nevzgojenim otrokom.
cry12bpy.gif