Trobljenje - JE ŠE KDO NORMALEN?

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Tukaj pa res ni dober burek.

Probal enkrat mesnega, pa tako brezmesnega in mastnega v življenju še nisem nikjer dobil. Pojest ga itak ni bilo mogoče.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Mah, šiptarski burek ne more biti dober - skuta je z neumitih šiptarskih kurcev, mesni je iz golobov in mačkov, picaburek (in pice tudi) imajo kečap iz ožetih pint (če ima slučajno kera šiptarka tardečo, ker so tkoaltko furt naprej noseče), šunka je nabrana iz preč vrženih pretečenih vijoličnih ostankov kakega spara ali merkatorja, tune so pobrane iz krožnikov z ostanki v šparovi restavraciji itd. Skratka: hvala lepa za šiptarsko hrano, sem raj lačen.
Hvala ti za tole, sem ravno fruštkov zraven....
crazy1.gif

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Hehe, tukaj občasno kupim burek in najbolj sem se zabaval, ko je vlada AB dvignila DDV iz 20 na 22%, burekđija pa je takoj dvignil ceno iz 2 na 2,2€. Potem mi je razložil, da gre to pač vse zaradi dviga DDV, oni da nimajo nič s tem
wink-1.gif

Sicer pa je njihova 'fastfood' hrana čisto solidna, delovno okolje in prodajalec pa tudi.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Mah, šiptarski burek ne more biti dober - skuta je z neumitih šiptarskih kurcev, mesni je iz golobov in mačkov, picaburek (in pice tudi) imajo kečap iz ožetih pint (če ima slučajno kera šiptarka tardečo, ker so tkoaltko furt naprej noseče), šunka je nabrana iz preč vrženih pretečenih vijoličnih ostankov kakega spara ali merkatorja, tune so pobrane iz krožnikov z ostanki v šparovi restavraciji itd. Skratka: hvala lepa za šiptarsko hrano, sem raj lačen.
Hvala ti za tole, sem ravno fruštkov zraven....
crazy1.gif
Kdor je bi kdaj v kakšni tovrstni pekarni/slaščičarni (pa ne v prostoru za stranke) mi bo pritrdil da zgornje ni tako zelo daleč od resnice ......

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.095
3.598
113
41
Lj
So pa vsaj poceni še vedno, ker te novodobni burgerji po 6+ evrov se mi zdijo bolj nateg kot pa nekaj mravelj na pici.