Trobljenje - JE ŠE KDO NORMALEN?

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Namreč živim v LJ Mostah, blizu zanič burekaša, in obolevam, ker celo noč nekateri mimovozeči s trobljenjem pozdravljajo 'prijatelje' pred burekđiono (sicer ne vem katere sorte so te živali), vglavnem potrobijo ko se peljejo mimo omenjenega burekaša. Če je to njim navada, naj si pridejo trobit pred faking blok ali pa v faking stopnišče bloka na 'Fužinama'. Tu v Mostah je to postalo že počasi nevzdržno. Pa, da sploh ne govorim o imbecilih, ki navijajo to tuc-tuc ali pa južno muzko medtem ko se futrajo pri tem burekašu. Izgleda, da bo treba šiptaarja nagnat iz Most (če se hočeš rešiti muh, moraš najprej drek odstranit).

Sicer pa, a nebi morala policija kaj ukrepat v takih primerih? JRM pa to? Aja, silly me, tudi oni se hodijo občasno futrat k temu burekašu
rolleyes-1.gif
.

Verjetni dogodek: pobesneli Franci (rampage
evil.gif
)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja do 22h nimaš kej dost... potem nabijanje med futranjem postane motenje JRM. glede trobljenja... se boš že navadil. tko kot zvokov prometa, rešilca, ipd... nimaš druge. take it, or leave it.

jest sm pa dons delal na križišču kajuhove pa letališke... pa sm bil tam 25min, pa mi je trobljenje dvignilo pokrov. za vsak k.ura.c mora en potrobit! Pa mal gledam pa ata v koloni malo zaostane, nastane luknja in en švigne vmes k levo zavija... in ata veselo po trobli, kao da ga je ful izsilil. pa ata tud po bremzi ni stopu (verjetno refleksi ne delujejo skladno z glavo, on je verjetno mislil, da že ful bremza), pa u pm, če se ne znaš obnašat v prometu.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Namreč živim v LJ Mostah, blizu zanič burekaša, in obolevam, ker celo noč nekateri mimovozeči s trobljenjem pozdravljajo 'prijatelje' pred burekđiono (sicer ne vem katere sorte so te živali), vglavnem potrobijo ko se peljejo mimo omenjenega burekaša. Če je to njim navada, naj si pridejo trobit pred faking blok ali pa v faking stopnišče bloka na 'Fužinama'. Tu v Mostah je to postalo že počasi nevzdržno. Pa, da sploh ne govorim o imbecilih, ki navijajo to tuc-tuc ali pa južno muzko medtem ko se futrajo pri tem burekašu. Izgleda, da bo treba šiptaarja nagnat iz Most (če se hočeš rešiti muh, moraš najprej drek odstranit).

Sicer pa, a nebi morala policija kaj ukrepat v takih primerih? JRM pa to? Aja, silly me, tudi oni se hodijo občasno futrat k temu burekašu
rolleyes-1.gif
.

evil.gif
)

Hmm, kje je tu vprašanje ?

Aja nasvet, v glavnem, znebi se cheapass oken in daj notri nova pa bo.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Verjamem ja, da je slo po skoljki dalje v kanalizacijo.
evil.gif

Sicer pa orenk okna in klima.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Okna sem zamenjal pred dvemi leti. Saj. čez dan so okna odprta, vendar ne pomaga, JZ fasada.

Ker so pa tudi ponoči odprta,.... zdej veš zakaj sem to temo odprl.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:

rolleyes-1.gif
.

evil.gif
)

Hmm, kje je tu vprašanje ?

Aja nasvet, v glavnem, znebi se cheapass oken in daj notri nova pa bo.

http://pozigalec.si/
evil.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Dejansko šipcu ne moreš nič,sam na burek greš lohk,al pa kebab. Če bi jim moril, bi te zavil v burek.

Imaš okna, potem še kakšno klimo, pa bo mer.

Nazadnje urejeno:

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
tako je, nova okna, ki so zaprta + klima, to je recept. franci, živim par 100m stran od tebe, zraven nove policijske postaje Moste. trobljenje, škripanje gum, obrati na blokadi so na dnevnem sporedu (pa še kakšen preluknjan auspuh se najde). parkrat dnevno se policaji gonijo mimo s prižgano sireno. za vrhunec pa sosed iz bloka direkt čez cesto, ki ima fetiš, da vsakih nekaj dni odpre vsa okna in nabija cica-mica na polno celo popoldne (btw, ima dobro feršterkarijo, ker mu nič ne hrešči).
takrat enostavno zaprem vsa okna, po potrebi vklopim klimo in si mislim svoje
cheer.gif

off: če pridem na burek in potrobim 5×, prideš dol?
smile-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Glej 4. stran Klik

O kaznih predpis ne govori, ampak če naprava ne ustreza, se šteje, kot da vozilo ni skladno s homologacijskimi predpisi in najbrž (kot sem že omenil) sledi izredni tehnični pregled in odvzem prometne (poleg globe, ki je predpisana v primeru tehnično neustreznega vozila).

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.095
3.598
113
41
Lj
To je pa cena življenja v mestu. Če ne bo burekaš, bo pa sosed, če ne bo sosed bodo pa otroci...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Nekaj časa sem tudi sam tam stanoval in ni druge rešitve kot taktični umik, pač življenje v mestu.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Sam burek je pa dober... Pa kos pice tud. Picaburek je dostkrat boljsa kot povprecen od olimpije.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Mah, šiptarski burek ne more biti dober - skuta je z neumitih šiptarskih kurcev, mesni je iz golobov in mačkov, picaburek (in pice tudi) imajo kečap iz ožetih pint (če ima slučajno kera šiptarka tardečo, ker so tkoaltko furt naprej noseče), šunka je nabrana iz preč vrženih pretečenih vijoličnih ostankov kakega spara ali merkatorja, tune so pobrane iz krožnikov z ostanki v šparovi restavraciji itd. Skratka: hvala lepa za šiptarsko hrano, sem raj lačen.