Ja, bomo pa res malo bolj premislili, kaj se bo naročalo... kot že zgoraj omenjeno, več kot pol naročenih stvari se valja po raznih škatlah v garaži (vsaj pri meni je tako

). Ampak, imaš pa... Ne, resno... večine stvari se potem res ne bo splačalo naročati, če bo 3 evre na izdelek pribitka. S tem mislim malenkosti one mini reči za evro ali dva, ki pa so ''must have''... Na primer, bakrena mast za vijake avto koles, ko imaš za celo življenje dovolj eno mini škatlico... ali pa silikonsko mazilo za gumni dihtnge,... mali milijon takšnih stekleničk in škatlic imam, pa skoraj ne vem več, da so. Definitivno pa se bo še vedno izplačalo kaj večjega... na primer set koles za tretjino cene, usnjeno jakno... Tisto sem pa res imel svetovno zelje... Ona, motoristična, ki je pri nas 500 evrov, jo najdem za 94 evrov, plus 10 poštnine. Pisalo je, da je usnjena.. O.K., pod usnje nekateri razumejo tudi skaj... podrobno preberem, piše real cow leather.... Naročim, kar bo bo. Me še prodajalec kontaktira, če je velikost res prava... Ko je pošiljka prišla, se mi je nasmejalo... ne le, da je res pravo usnje, res ono 1A kvaliteta... ne ''z vampa''...