Pa o tem govorim, številka obutve mi je 49 EU. Koliko je to na Kitajskem ne vem.pri kitajcih 49Še v eu komaj najdem 48...
Pa o tem govorim, številka obutve mi je 49 EU. Koliko je to na Kitajskem ne vem.pri kitajcih 49Še v eu komaj najdem 48...
Če dobro poslušaš reklamo, velja samo, če klikneš iz te reklame. Ja nategancija. Dovolj žalostno tudi za Google, da reklamira tako sranje. Kar pa je še bolj žalostno, da sedaj, dobivam te iste reklame v Madžarščini. Ne, nisem bil nikoli prijavljen preko kakšnega VPNja, posebej ne Madžarskega."Leave a review for your first purchase on Temu" , so me pozvali po avtomatiziranem emailu - torej sem nov naročnik.
Saj ne da sem kdaj mislil da bom res dobil zastonj tablico, ampak tovrstno oglaševanje je pa za naravnost na tržno inšpekcijo
Poglej priponko 99324
Še vedno, vsaj pri tem, kar sem kupil, cca 30% ceneje...Ja samo potem si že na cenah iz lidla, ca itd...
Naročiš EU številko in to je to.Hvala.
Sedaj pridejo na vrsto velikosti.
Kaj rabite in kaj naročite - velikost mislim(!)?
Poglej priponko 99335
noben od teh treh linkov ne deluje1. aliexpres
2. aliexpres
3. aliexpres
Ali tudi, vsaj pri mojih nakupih, ne gre na carino, ker je iz Madžarske, Belgije, Nizozemske...Problem alije je da gre vse na carino, temu pa nič
zadnjih par let ni šlo nikoli čez carino.Problem alije je da gre vse na carino, temu pa nič