Zanimivo kaj vse te rajca in potem še vse to deliš s svetom.Bolj spomin na 19 letno ženo. Smo k sreči še bolj mladi, pa je že 18 let tega. Kaj te je pa vrglo iz centra? Mlada ritka?
Poglej priponko 100972
Stari jest moje raj nam, k je bla mlada pa cort sm jo meu tolk rad dab jo pojedu, dons mi je,pa žal, da jo nisem takrat, ko bi jo še lahkoGlede na to, da sem jaz svojo že nalepil, mi je res ni problem še enkrat ampak, če bo to potem edina objava, pa odpiranje takšnega topica nekako nima smisla.![]()
Valhalla je objavil 18 let staro fotko pa nam je (povečini) kul, a zdaj ti pa 10letne niso pogodu? C c c cpa da nebi ki te 10 let stare slike objavljal....![]()
Bom pogledal kje jih sploh imam, vmes se bo pa lahko še novaa izjasnil ali sploh ustrezajo časovnim oz. starostnim standardomDaj še enkrat, da utrdimo znanje.
To pa mora biti enih fotk da vse tako dolgo traja!?!? Zgleda da bom prej zaspal še predno jih bom videl.Bom pogledal kje jih sploh imam, vmes se bo pa lahko še novaa izjasnil ali sploh ustrezajo časovnim oz. starostnim standardom![]()