Trgovina TEMU

javr

Guru
6. dec 2011
1.994
1.170
113
kaj je s temi "zastonj" zadevami na Temuju? Npr. danes brskam po Youtube in se pojavi Temujeva reklama za zastonj tablico, nekaj v zvezi z drugo obletnico v Sloveniji, ali drugo obletnico na splošno. Pa gledam po aplikaciji: nikjer nobene zastonj tablice. Pred nekaj tedni pa neki čevlji za 0.00€ , so res bili v app, jih dam v košarico, končaj nakup itd., pa se pojavi obvestilo da ne pošiljajo za manj kot 20€ ali neka taka fora....

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.902
602
113
42
povsod malo
To se meni večkrat pojavi kot premium uporabnik. Pojma nimam kako to dajo ampak glavno je 180 dni aktiven, 2 nakupa in 30 predmetov v košari dam najdražje ampak jih ne kupim.
Potem mi pa da to reklamo.
Poklikam te najdražje ki jih je največ 6 zastonj ampak je pogoj da se kupi drugih nezastonj za 30€ da pošljejo. To pa dam najcenejše drobnarije od ovitkov za telefon do vrečk za smeti.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.138
228
63
To se meni večkrat pojavi kot premium uporabnik. Pojma nimam kako to dajo ampak glavno je 180 dni aktiven, 2 nakupa in 30 predmetov v košari dam najdražje ampak jih ne kupim.
Potem mi pa da to reklamo.
Poklikam te najdražje ki jih je največ 6 zastonj ampak je pogoj da se kupi drugih nezastonj za 30€ da pošljejo. To pa dam najcenejše drobnarije od ovitkov za telefon do vrečk za smeti.
Se cenkaš kot cigo.

dask

Majstr
21. sep 2023
598
670
93
Na ta način pospešujejo prodajo šare... sem poskusil, dobesedno pofl sem nabral za tistih 20 ali 30 eur, da sem dobil eno zastonj zadevo. Ki pa tudi ni bila vredna evra.... Saj ne rečem, določene stvari se splača, serijsko recimo naročam vitrine za modelčke (tamali zbira), kakšne vezice, vrečke za pasje "bombice" in podobno... ampak kakšne bolj resne zadeve pa še nisem dobil dobre in niti ne naročam več.