Trgovina TEMU

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
En nasvet glede shein-a.

Oddal naročilo 4.10. Tole je tracking od shein.

1729849617986.jpeg

Klical DPD, pravijo da paket ni se pri njih ker njihov sistem nič ne kaže. Da se shein laže.

Sheina nimam kako kontaktirati. Dostava bi morala biti v 6-12 dni.

Kakšne izkušnje s tem?

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.981
351
83
tam ko se terc po tori rola
Eh, tisto sledenje je bolj tako-tako.. mislim, v smislu da je paket že prevzela kurirska služba. Jaz sem imel podoben primer, mi je kazalo, da je DPD prevzel in čez pet minut že dostavil. In to v Ljubljani. Jaz pa 150 km stran... Pa ni bilo nič, normalno. Počakam par dni, dostave ni bilo (sem mislil, mogoče je kurir pač pustil v kombiju, ker je bil petek in bo v prvih dneh novega tedna dostavil). Pa sem pisal na Aliexpress, kaj je na stvari in posnetek zaslona s sledenjem. So ga poskusili kontaktirati (trgovca) in nič, pa sem dobil vrnjen znesek plačila. Je bila neka fejk trgovina.

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.152
478
83
Imam samo jaz slabe izkušnje z dostavo tekočin iz aliexpresa?
Olje za ketno na kolesu mazat. iz dveh različnih trgovin, nikoli prišlo. tracking kaže, da je v slovenii na pošti... sem dobil refund.
sedaj čakam tekoči izolirtrak in tudi že kar traja...
baterijo so mi pa dostavili na petrol, brez, da bi prej poizkušali dostavi domov. Sem dobil sms, da me čaka paket, pa sem mislil, da je spam in so tako skoraj nazaj poslali...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.771
548
113
42
povsod malo
Imam samo jaz slabe izkušnje z dostavo tekočin iz aliexpresa?
Olje za ketno na kolesu mazat. iz dveh različnih trgovin, nikoli prišlo. tracking kaže, da je v slovenii na pošti... sem dobil refund.
sedaj čakam tekoči izolirtrak in tudi že kar traja...
baterijo so mi pa dostavili na petrol, brez, da bi prej poizkušali dostavi domov. Sem dobil sms, da me čaka paket, pa sem mislil, da je spam in so tako skoraj nazaj poslali...
A ni prepovedano pošiljati vnetljivih tekočin?

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.981
351
83
Odkar je Pošta prevzela dostavo za Temu in Aliexpress, je dostava vedno v roku 10 dni (Temu), včasih že v tednu dni, odvisno, kdaj oddaš naročilo. Mi je pa na sledenju enega paketa pokazalo, da je paket v fazi izročanja kurirski službi... in to že štiri dni, DHL. Ni mi jasno, s Kitajske pride v parih dneh od oddaje naročila, naši modeli pa cel teden ''prevzemajo''...

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.981
351
83
Vnetljive tekočine, ja... načeloma je prepovedano pošiljati z letalom, kot tudi baterije in akumulatorje. Če se prav spomnim, sem tudi sam pred kakšnim letom naročil (in dobil) olje za verigo kolesa... pa baterij in power bankov enih par...

• Všeč mi je
Reactions: Fusionn

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.981
351
83
Hitro hodi zadnje čase, nimaš kaj. Včeraj zvečer za hec pogledam sporočila na telefonu... GLS je v Paketomat dostavil pošiljko. Grem ponjo -enajsti dan od naročila, pa je dostavljena. Super. Danes Pošta prinese pošiljko, naročeno pred desetimi dnevi. Sem kar presenečen... Včasih si pa po dva meseca in več čakal na Alkiexpress..