Za kolo predlani nisem nicesar plačal. Dostava moslim da iz Poljske ali Francije se ne spomnim tocno
na hitro sem preletel, ampak tukaj omenjajo zda in kitajsko. kar je logočino, da je enako/podbono, saj ni nobena od niju eu.ena mal neumesna: a je kdo naročal kitajsko robo, vendar iz EU skladišča, in moral plačati uvozne dajatve? tole ravno bral - pa ravno kupujem e-bajk prek neta
A ni prepovedano pošiljati vnetljivih tekočin?Imam samo jaz slabe izkušnje z dostavo tekočin iz aliexpresa?
Olje za ketno na kolesu mazat. iz dveh različnih trgovin, nikoli prišlo. tracking kaže, da je v slovenii na pošti... sem dobil refund.
sedaj čakam tekoči izolirtrak in tudi že kar traja...
baterijo so mi pa dostavili na petrol, brez, da bi prej poizkušali dostavi domov. Sem dobil sms, da me čaka paket, pa sem mislil, da je spam in so tako skoraj nazaj poslali...
Jst sem prejšnji teden, po treh tednih od naročila, dobil olje za ketno iz alija. Je bila zavita v vrečko z mehurčki in nepoškodovana.Imam samo jaz slabe izkušnje z dostavo tekočin iz aliexpresa?
Olje za ketno na kolesu mazat. iz dveh različnih trgovin, nikoli prišlo. tracking kaže, da je v slovenii na pošti...