Saj ločujejo na A in B kvaliteto.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Take stvari me ne motijo (če je res tako, kot praviš), motilo bi me, če bi recimo proizvedene izdelke ločevali na A in B kvaliteto, ap bi bila A za zahod, B pa za nas ...Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
SJTV, kaj naj ti recem - takle mamo... Pac mali, nepomemben trg, in dobimo stvari v povprecju eno do dve "rundi" za zahodno Evropo. Ni isto, kot da bi nam prodajali pod-standardno robo, je pa res, da nista nasa in Avstrijska enaki.
Konec koncev se je treba le malo ozret okoli sebe in hitro vidiš, koliko stvari pride k nam z zamudo. Ne le produktov, tudi storitev itd ... Smo pač majhni.
Ne me hebat, da je tisti cuker od Milke ena generacija starejša čokolada. Starejše so bile kvečjemu boljše.
In ne mi reč, da pri plenicah ena generaicja novejše (ponavadi je le tisk malce drugačen, pa seveda embalaža je bolj fancy) pomeni, da te ne prepustijo nič, starejše pa vpijejo za en k... in so ta mali čisto polulani in posrani. Malo morgen.
Sicer pa, točno ta tema je bila par let nazaj in sicer ko so dobavitelji zamenjali nemške Pamperske za vzhodno evropske in je precej staršev preusmerilo svoje nakupe drugam. No, takrat so bile nemške Pamperske dobre in niso prepuščale. Do sedaj imajo verjetno v Nemčiji že novo generacijo, naša ''starejša'' generacija, katera se prodaja tukaj pa lepo usrano pušča. Toliko o tej teoriji.
Da ne govorimo o ceni: če že imajo žnj kvaliteto, potem naj dajo še žnj ceno, ne pa, da za en k... od artikla plačaš več kot bi za kvaliteten original. Mene pač taki nategatorji ne vidijo, naj kar ovce strižejo. To jim očitno tukaj lepo uspeva. Pač dobro, da obstaja Muller in pa tujina.