trgovci nas imajo za balkance

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
356
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
SJTV, kaj naj ti recem - takle mamo... Pac mali, nepomemben trg, in dobimo stvari v povprecju eno do dve "rundi" za zahodno Evropo. Ni isto, kot da bi nam prodajali pod-standardno robo, je pa res, da nista nasa in Avstrijska enaki.
Take stvari me ne motijo (če je res tako, kot praviš), motilo bi me, če bi recimo proizvedene izdelke ločevali na A in B kvaliteto, ap bi bila A za zahod, B pa za nas ...
Konec koncev se je treba le malo ozret okoli sebe in hitro vidiš, koliko stvari pride k nam z zamudo. Ne le produktov, tudi storitev itd ... Smo pač majhni.
Saj ločujejo na A in B kvaliteto.
Ne me hebat, da je tisti cuker od Milke ena generacija starejša čokolada. Starejše so bile kvečjemu boljše.
In ne mi reč, da pri plenicah ena generaicja novejše (ponavadi je le tisk malce drugačen, pa seveda embalaža je bolj fancy) pomeni, da te ne prepustijo nič, starejše pa vpijejo za en k... in so ta mali čisto polulani in posrani. Malo morgen.

Sicer pa, točno ta tema je bila par let nazaj in sicer ko so dobavitelji zamenjali nemške Pamperske za vzhodno evropske in je precej staršev preusmerilo svoje nakupe drugam. No, takrat so bile nemške Pamperske dobre in niso prepuščale. Do sedaj imajo verjetno v Nemčiji že novo generacijo, naša ''starejša'' generacija, katera se prodaja tukaj pa lepo usrano pušča. Toliko o tej teoriji.

Da ne govorimo o ceni: če že imajo žnj kvaliteto, potem naj dajo še žnj ceno, ne pa, da za en k... od artikla plačaš več kot bi za kvaliteten original. Mene pač taki nategatorji ne vidijo, naj kar ovce strižejo. To jim očitno tukaj lepo uspeva. Pač dobro, da obstaja Muller in pa tujina.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a si ti že kdaj kupu plenice, pamperske recimo.
če bi, bi vedel, da so v tujini, avstriji, nemčijo konkretno dražje. torej je po tvoje žnj kvaliteta in je tudi nižja cena. evrope ne bomo molzli. bo pa ona nas.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
356
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a si ti že kdaj kupu plenice, pamperske recimo.
če bi, bi vedel, da so v tujini, avstriji, nemčijo konkretno dražje. torej je po tvoje žnj kvaliteta in je tudi nižja cena. evrope ne bomo molzli. bo pa ona nas.
No, dej mi predstavi to konkretno razliko na primeru ''starejših'' Pampersk v Mercatorju in ''novejših'' Pampersk v Mullerju.
Pa prosim brez upoštevanja morebitnih trenutnih akcij. O tujini pa drugič, moram najprej sploh ven iz ovčaste Slovenije stopit, bom morda potem lahko kaj komentiral
evil.gif
.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dokler ješ moko, ki ni dobra še za krmo živine in dokler pšoješ še vsak drug sranje so pamperske pičkin dim.

kako je v mullerju ne vem, ga ne obiskujem. verjamem pa, da ni boljše kvalitete ob nižji ceni kot v mercu.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
356
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kako je v mullerju ne vem, ga ne obiskujem. verjamem pa, da ni boljše kvalitete ob nižji ceni kot v mercu.
No vidiš. Morda bi bilo dobro, če bi potem STF.
1.) Pojma nimaš o stvari, pa se vtikuješ noter.
2.) Mečkator je zakon
priden.gif
. Pazi le, da ne boš ostal brez las.
3.) Važno je, da je poceni tudi če je sranje
aplauz.gif
.
4.) Bom tudi jaz nehal nakladat o Pamperskah, ker tudi sam pojma nimam o tem
tongue-1.gif
.
Citat:
dokler ješ moko, ki ni dobra še za krmo živine in dokler pšoješ še vsak drug sranje so pamperske pičkin dim.
Izgleda sva midva skup ovce pasla, ker me tako dobro poznaš, da točno veš, kaj jaz žrem in kakšno moko, itd..

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ko si že tako picajzlast in hodiš po Pamperske v Müllerja... Zakaj pa sploh zapravljaš denar za Pamperske? Vzemi raje Müllerjevo blagovno znamko, so konkretno cenejše, pa še manj agresivne kot Pamperske... Moj sine je imela hude spuščaje povsod tam, kjer je bila Pamperska pritisnjena na kožo, pa neglede na to, da so bile Made in PL, Made in D ali Made in UK... Tako da smo takrat prešli na "generike"...
Blagodejno je vplivalo na kožo in denarnico.press
PA mokri robčki so v Müllerju (njihova blagovna znamka) tudi konkretno cenejši in boljši... Predvsem 4 in 6 kratno pakiranje...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
356
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ko si že tako picajzlast in hodiš po Pamperske v Müllerja... Zakaj pa sploh zapravljaš denar za Pamperske? Vzemi raje Müllerjevo blagovno znamko, so konkretno cenejše, pa še manj agresivne kot Pamperske... Moj sine je imela hude spuščaje povsod tam, kjer je bila Pamperska pritisnjena na kožo, pa neglede na to, da so bile Made in PL, Made in D ali Made in UK... Tako da smo takrat prešli na "generike"...
Blagodejno je vplivalo na kožo in denarnico.press
PA mokri robčki so v Müllerju (njihova blagovna znamka) tudi konkretno cenejši in boljši... Predvsem 4 in 6 kratno pakiranje...
Imaš točno prav. Saj zato sem rekel, da pojma nimam o Pamperskah
grin1.gif
.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
ZAj pa mi je žal, da sem sploh omenla tote pamperske, da se vsi kregate zaradi tega. :/

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kregajo se tisti, ki še nikoli niso rabili previt otroške ritke. Tisti, ki to počnemo, pa vemo, da se splača tudi vozit po trgovinah in iskat Made in D (UK je hudo redka), je treba včasih 3 Spare obdelat, preden jih najdem.

OK, da gremo od plenic - tisti, ki ste taki ljubitelji Coca cole kot jaz veste, da je Avstrijska dosti boljša kot naša, poleg tega pa je pri nas cena večinoma že 1,19€ za 1,5l. V avstriji (v Sparu) pa 0,99, dvolitrska pa 1,7€. Torej dobiš boljšo cocacolo (ki še po dveh dneh v hladilniku ni brez mehurčkov) za nižjo ceno. Juhu.

Pa pri nas ni Red Bull Cola, Spar Energy Drink Cherry, S-Budget Energy Drink (čeprav pri zadnjem piše deklaracija v D in SLO)
tongue-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
da se vrnemo na plenice.

naša slabo prenaša papers in dobi izpuščaje, podobno kot je omenil nekdo zgoraj. jih pa imamo za občasno rabo in nikoli niso spustile.

torej mtl je 'bosanc' k fuša in ne zna previt otroka.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Da nadaljujemo... Leta 2000 so bile Pamperske kvalitetne... Niso spustile, pa čeprav je imela takrat najstarejša že rit kot Jaka Racman. Vendar so se v naslednjem letu "kvarile", začele so se razpadati (polnilo je prišlo na dan), tako da smo začeli uporabljati generike...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nisi, ker šiptarji ne hodijo v bg in ns vsak mesec. se držijo kosovo republik.

mi uporabljamu huggies. smo probal sparky, lumpi, ovo i ono, pa se ni najbolje obneslo. je pa to seveda od riti do riti.

čedalje več staršev jamra na izpuščaje ob uporabi pampersk.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Mi smo preizkusili skoraj vse (cca 8 različnih znamk), in moram reči, da so bile Pampers med najslabšimi. Najboljše (za njegovo rit) so Mullerjeve, vendar pa tudi Lumpi niso dosti zaostajale.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.203
1.207
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
SJTV, kaj naj ti recem - takle mamo... Pac mali, nepomemben trg, in dobimo stvari v povprecju eno do dve "rundi" za zahodno Evropo. Ni isto, kot da bi nam prodajali pod-standardno robo, je pa res, da nista nasa in Avstrijska enaki.
Take stvari me ne motijo (če je res tako, kot praviš), motilo bi me, če bi recimo proizvedene izdelke ločevali na A in B kvaliteto, ap bi bila A za zahod, B pa za nas ...
Konec koncev se je treba le malo ozret okoli sebe in hitro vidiš, koliko stvari pride k nam z zamudo. Ne le produktov, tudi storitev itd ... Smo pač majhni.
Saj ločujejo na A in B kvaliteto.
Ne me hebat, da je tisti cuker od Milke ena generacija starejša čokolada. Starejše so bile kvečjemu boljše.
...
...
Pri Pamperskah očitno ne ... O tem sem pisal. Tam, kjer pa ločujejo oz. delajo v različnih tovarnah pa - ko jih j...

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Pri nas pa so ravno Pamperske bile in so najboljše. Lumpijeve in Hoferjeve pa so začele hitro spuščat. Problem je predvsem ponoči, ker čez dan mu itak hitro menjaš plenico.
Za spusčaje pa je pri nas bilo bolj pomembno kot plenice, katero kremo za zadnjico smo uporablali.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ne.

Ne pozabi, da si (tudi/predvsem) drzavljan Evropske Unije....
V mojih dokumentih piše, da sem državljan RS.

EU ni država. Torej ne more biti država porekla.

Nazadnje urejeno: