Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Kje ste sedaj vsi, ki hvalite našo sveto trgovsko trojico in pluvate čez Lidl, Hofer,...? Ni veliko treba, da slepi spregleda...
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Krehm...
Aja... @tinker: Pamperske delajo tocno v eni fabriki za celo Evropo. Povsod dobis iste. Tako kot Always vlozke.
Kako si to ugotovil ? Piše v drobnem tisku ?Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sem zadnjič pregledoval proizvajalce praškov v Hoferju (ki imajo razna xy imena) - v resnici so Woolite, Vanish... in vsi Made in Germany, Austria, Swiss.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Krehm...
Ne bo drzalo. Vanish, recimo, je od Reckitta, in sem ziher, da ne delajo robe za Hofer
Aja... @tinker: Pamperske delajo tocno v eni fabriki za celo Evropo. Povsod dobis iste. Tako kot Always vlozke.
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
ksz..
Se da sploh še kje drugje pri nas dobit npr. Milko, razen v Mullerju, ki je "prava".
Najbolj me razpizdi, da za šrot, ki je namenjen nam balkancem, plačujemo isto ali celo več kot na zahodu
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
ksz..
Se da sploh še kje drugje pri nas dobit npr. Milko, razen v Mullerju, ki je "prava".
Najbolj me razpizdi, da za šrot, ki je namenjen nam balkancem, plačujemo isto ali celo več kot na zahodu
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Najbolj me pa razkuri napis "Proizvedeno v EU"
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
MA kaj spet tupiš bedarije. Pri nas so vse Pamperske made in Poland. Seveda je to Evropa, je pa šrot od šrota. Ta prave Pamperske so pa narejene malo severneje in s tem mnogo boljše kvalitete. Malo pakle poglej, tiste kupljene v Šparu in tiste kupljene v Avstriji.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
[P.S.: Nisem Evrokrat, samo da ne bo nesporazuma. On tupi bedarije, jaz pa ponavadi kruta dejstva
P.P.S.: To lahko z gotovostjo tirdim samo za nekatere produkte, o Nuteli nima pojma